7 motive pentru care jobul de strewardesă este atât de căutat

0

În ultima perioadă joburile în aviație au devenit extrem de atractive pentru tinerii din România. Școlile de stewardese sunt la mare căutare și fiecare curs este atent studiat de frumoasele românce care își doresc să lucreze în acest domeniu. Care sunt motivele pentru care ele sunt atrase de aceste joburi, aflăm de pe site-ul cumajungistewardesa.ro !

Calatoriile

Desi suna deja a cliseu, partea cu calatoriile este cea care iti aduce acest job si devine partea cea mai frumoasa si placuta, dupa ce incepi sa zbori. Fiecare destinatie noua, fiecare zbor catre capatul lumii, iti dau entuziasmul de care ai nevoie, in fiecare zi, pentru a fi fericita si multumita cu jobul tau. Jobul de stewardesa este acel job, care „te plateste” sa vezi lumea, sa ajungi in locuri in care doar visai, sa vizitezi mereu locuri noi. Astazi iti bei cafeaua la Paris, maine faci masaj in Bangkok iar saptamana viitoare mergi pe Walk of Fame, in Los Angeles. Cum sa nu iti doresti asa ceva?

Salariu si beneficii

Salariul unei stewardese este peste medie, in mai toate companiile. Fie ca e vorba de o companie low-cost, sau de una dintre cele mai mari companii aviatice din lume, acest job impune riscuri, pe care angajatorul considera ca trebuie sa le „plateasca”. De aceea, salariile in Orient incep de la 1800 de euro si ajung pe la 3000 de euro, daca zbori ceva mai mult. Pe langa beneficiul salarial, companiile asigura insotitorilor de bord si asigurari medicale, asigurari de viata, cazare si transport sau fonduri de pensie.

Program flexibil

Chiar daca uneori lucrezi de Sarbatori sau noaptea, de cele mai multe ori, programul unei stewardese este extrem de flexibil. Nu lucrezi mai mult de 13-14 zile pe luna si cand ai ceva important de rezolvat, poti sa schimbi zborul cu un coleg/colega. Ai mult timp liber, iti poti rezolva multe probleme si nu esti obligat sa stai la birou, de la 9.00-18.00, de luni pana vineri. In plus, biroul tau este..printre nori!

Hoteluri de 5 stele

Companiile aviatice au contracte cu marile lanturi hoteliere din lume. Echipajul este mereu cazat in hoteluri de 4 si 5 stele, are parte de discounturi la serviciile room-service, la restaurant, spa sau masaj, in cadrul hotelului. Calatoriile in destinatiile unde zboara companiile devin mai placute cand stai in niste conditii de lux, si companiile aviatice au inteles ca trebuie sa le ofere angajatilor tot ce este mai bun. In plus, stai singur in camera, nu te deranjeaza nimeni daca nu vrei sa iesi din hotel, si poti primi vizite in layover.

Discounturi la biletele de avion

Cand incepi sa zbori, obtii acces la bilete de avion cu pret redus. Atat tu cat si rudele de gradul I, pot calatori cu bilete reduse cu 90% (ID90), cu mentiunea ca acestea sunt de tip stand-by (adica te urci pe zbor doar daca sunt locuri libere in avion). Aceste bilete pot fi folosite oricand, oricat, oriunde, pe aproape orice companie aviatica din lume. Mai mult, prietenii au si ei reduceri, de 50%, cu bilete confirmate. Cu asa conditii…merita sa calatoresti!

Uniforma

Desi pentru unii nu pare un beneficiu, pot sa afirm cu mana pe inima ca uniforma de stewardesa, in domeniul aviatic, este o necesitate si un detaliu foarte important. Cand o porti, reprezinti compania si in plus, dimineata, nu ai niciodata problema ca nu stii cu ce sa te imbraci. Fie ca e vara, fi ca e iarna, tinuta este aceeasi si primesti pana la 5-6 seturi. Ai curatarea gratuita iar sentimentul pe care il ai cand o imbraci…este unic!

Cazare si transport gratuit

Cand lucrezi pentru o companie din Orient, ai parte de un alt avantaj: cazare si transport gratuit. Companiile aviatice asigura insotitorilor de bord cazarea in apartamente mari de 4*, mobilate si utilate, cu intretinere si cheltuieli asigurate. Singurele cheltuieli pe care insotitorii de bord le au, vizavi de apartamentele lor, sunt plata facturii de telefon si internet. In plus, transportul spre si dinspre aeroport, este asigurat de companie, gratuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here