7 idei de mărturii pentru o nuntă de toamnă

0
Foto: s3.amazonaws.com

Dacă vrei ca mărturiile oferite invitaților tăi să fie unice și simpatice precum ziua nunții tale, atunci trebuie să ai în vedere să se potrivească unei vremi răcoroase de toamnă, dar și tematicii nunții tale.

În continuarea acestui articol îți vom prezenta 7 idei de mărturii din care tu să alegi.

Mini tarte cu mere

Merele sunt unele dintre cele mai delicioase fructe de toamnă. Alege să le oferi invitaților tăi mini tarte cu mere gustoase, care vor fi adorate de toți invitații și consumate imediat

Săpun de casă cu aromă de toamnă

Săpunul de casă este o alegere clasică, dar întotdeauna surprinzătoare dacă ești creativ cu acesta. Mizează pe săpunuri cu diverse arome delicioase de toamnă: dovleac ori scorțișoară, cu forme deosebite sau adaosuri de flori proaspete.

Balsam de buze

Balsamul de buze este o mărturie ce poate fi dăruit la orice nuntă, indiferent de sezon. Adierea rece a vântului de toamnă ii va împinge pe invitații tăi să își protejeze buzele cu un balsam. Optează pentru unul fără culoare și parfum, astfel încât să poată fi folosit de toată lumea.

Fructe proaspete

Nunțile de toamnă pot fi acompaniate de cele mai delicioase fructe de sezon. Invitații tăi vor adora micile recipiente personalizate în care vei pune prune, struguri, fructe de pădure, nuci și altele, asortate ori separate.

Lumânărele parfumate

Oferă drept mărturii invitaților tăi lumânărele parfumate, în nuanțe de portocaliu ars, maro sau galben, care să amintească de culorile toamnei.

Ciocolată cu forme autumnale

Ciocolata este iubită atât de cei mici, cât și de adulți. Optează pentru ciocolată sub formă de frunze de arțar sau ghinde, care să se asorteze perfect cu anotimpul.

Cidru de mere

Răcoritoarele nu sunt doar pentru anotimpul cald de vară, ci și pentru toamnă. Alege sticluțe mici de cidru cu un design simpatic, ori îmbuteliază-le într-un recipient personalizat, pe care invitații îl vor putea refolosi apoi.

USB cu momente de la nuntă

Oricât de neobișnuit ar părea, acestea sunt exemple de mărturii utile. Pe de o parte, invitații tăi vor putea vedea acasă momentele cheie de la nuntă: dansul mirilor, tăierea tortului, momentul live cu artistul muzical invitat pentru nunta ta, fotografii cu ei și filmări. Pe de altă parte, vor putea refolosi USB-ul pentru stocarea altor informații.

Tu pentru ce mărturii optezi? În funcție de preferințele personale și tematica nunții, alege mărturiile pe care invitații tăi le pot folosi cu drag, atât la nuntă, cât și după.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here