Home / Beauty / 6 trucuri de make-up care îți vor face dinții să pară mai strălucitori
Foto: cdn2.stylecraze.com

6 trucuri de make-up care îți vor face dinții să pară mai strălucitori

În timp ce folosirea aței dentare, perierea și tratamentele profesionale care albesc dinții sunt cele mai eficiente modalități de a obține un zâmbet strălucitor, crezi sau nu, există și anumite trucuri de make-up inteligente care produc același efect vizual. Astfel, folosind câteva produse de bază pentru realizarea oricărui machiaj, zâmbetul tău va radia!

Top 6 trucuri de machiaj pentru dinți mai albi

1. Alege un ruj potrivit – Tonurile portocalii de ruj de buze fac ca dinții să pară mai galbeni, așa că este bine să le eviți dacă nu ai un zambet impecabil. Make-up artiștii celor mai mari vedete ne împărtășesc din trucurile lor și spun că subtonurile de albastru folosite pe buze vor face ca dinții să fie mai stralucitori. Un ruj mov, la fel ca unul într-o nuanță de roșu intens nu au cum să lipsească din trusa ta de machiaj, dacă îți dorești să obții o dantură perfecta.

2. Folosește fard autobronzant – Deși este un produs cosmetic care dă încă bătăi de cap multor fete deoarece necesită un pic de îndemânare în aplicare, autobronzantul poate face minuni atunci când vine vorba de înfrumusețarea aspectului danturii. Evită nuanțele portocalii care îți vor face dinții să pară și mai galbeni și optează în schimb pentru un autobronzant maroniu care să creeze un efect optic vizual plăcut, chiar și în ceea ce privește aspectul dinților tăi.

3. Focusează-te pe machiajul ochilor – În mod surprinzător, focusându-ți eforturile de make-up în zona ochilor, poți face ca dinți tăi să capete aspectul unor perle de un alb impecabil! Albastrul, purpuriul și argintiul folosite ca fard de ochii pe timpul iernii iți vor conferi strălucire zâmbetului, în timp ce pigmenții de verde și turcoaz funcționează de minune în anotimpurile calde.

4. Conturează-ți buzele – Accentuarea formei buzelor tale produce un efect de mărire a acestora, făcându-le să pară mai pline. Utilizează un concealar sau un creion de buze pentru a urmări linia gurii, accentuând zona Arcului lui Cupidon.

5. Hidratează-ți buzele – Indiferent cât de frumos ai realizat restul machiajului, dacă buzele tale sunt crăpate și deshidratate, atunci acest lucru va avea un impact negativ și asupra aspectului dintilor. După perierea denților, folosește periuța pentru a masa buzele și pentru a elimina pielea deshidratată și nu uita să aplici constant balsam de buze.

6. Nu te teme de lipgloss – La fel cum rujurile în nuanțe reci ajută la obținerea unui aspect mai alb al dinților, un efect similar îl au și gloss-urile în subtonuri reci. Alege un produs de buze care să aibă o strălucire argintie, deoarece pigmenții aurii vor avea un efect contrar celui dorit.

https://jysk.ro/green-days?utm_source=programmatic_audience&utm_medium=banner&utm_content=970x250&utm_campaign=RO_Display_2018

About paginadelifestyle

Check Also

dm aniversează 10 ani cu reduceri la cumpărături și concursuri cu premii săptămânale

Magazinele dm drogerie markt sărbătoresc 10 ani cu oferte, reduceri de până la 15% la ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.