Home / Evenimente / 5 vedete autohtone la UNTOLD

5 vedete autohtone la UNTOLD

Nici vedetele nu puteau lipsi de la mega-petrecerile din cele patru zile de UNTOLD. Dacă unele s-au ascuns, altele chiar s-au lăudat pe rețelele de socializare că sunt la festival. La zona VIP i-am putut vedea pe Cătălin Botezatu (nelipsit de la Untold), JO și Randi, Gina Pistol, Ana Morodan, Giulia și Dorian Popa. Lista poate continua, însă noi vă arătăm cinci dintre vedetele care s-au fotografiat la festivalul de la Cluj. 

1. JO

Jo a ajuns anul acesta la UNTOLD și nu s-a distrat până dimineața. Vedeta a fost văzută de mai multe ori cu Randi, colegul despre care se spune că ar fi și iubitul ei. Cei doi au fost în aceeași gașcă și au gustat din plin atmosfera de festival. Artista a postat mai multe fotografii pe contul ei de Facebook.

2. GINA PISTOL

O altă prezență strălucitoare a avut și Gina Pistol. Împreună cu câțiva prieteni, Gina a dansat pe muzica dj-ilor și a trecut de câteva ori pe la barul VIP. Vedeta TV s-s simțit extrem de bine la festival, dovadă stau și postările ei pe rețelele de socializare.

3. GIULIA

Giulia nu a ratat nicio zi de Untold. Cântăreața a venit la Cluj pentru a se distra dar și pentru a-și etala ținutele pregătite cu multe zile înainte. A schimbat mai multe stiluri de ținute, chiar și culoarea de păr și a reușit să iasă în evidență. Artista a fost cu soțul ei la festival, la fel ca anul trecut.

4. ANA MORODAN

Nici Ana Morodan nu ratează festivalul Untold. Cea mai cunoscută femeie din online-ul românesc nu este neapărat fan muzică electronică, dar cu siguranță iubește vibe-ul de festival. Ana s-a fotografiat purtând ținute perfecte pentru aceste evenimente, iar pozele au făcut furori pe net.

5. CĂTĂLIN BOTEZATU

Cătălin Botezatu s-a declarat un adevărat fan al festivalului Untold. Drept dovadă, anul acesta a ales nu doar să stea la VIP și să asculte muzica celor mai tari dj-i din lume, ci și să le facă surprize vedetelor care au urcat pe scenă. Botezatu a creat ținute pentru starurile mondiale și s-a întâlnit cu ele chiar în backstage.

About paginadelifestyle

Check Also

Vedetele industriei muzicale din România susțin recitaluri la Festivalul Cerbul de Aur

A XVIII-a ediție a Festivalului Internațional Cerbul de Aur aduce, în Brașov, numele mari ale ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.