5 salate care te ajută să slăbești. Sunt sănătoase, sățioase și ușor de preparat

0
168
Foto: Pensefit.com.br

Salatele sunt extrem de sanatoase si evident, te ajuta sa slabesti rapid si sanatos! Dacă vrei să scapi de kilogramele in plus, va trebui să le incluzi din dieta ta zilnică. Iată 5 salate care te vor ajuta să slăbești și pe care suntem siguri că le vei iubi. Sunt sănătoase, sățioase și ușor de preparat

Salată cu măr și varză

Salată este bogată în fibre, susținând sistemul digestiv. Se pot adaugă și câteva semințe de fenicul, iar pentru a intensifica arderile de grăsimi, se poate adaugă un praf de piper roșu.

Această salată se poate consuma în orice moment al zilei și are efect detoxifiant.

Salată cu avocado și chia

Salată, care este oricum bogată în fibre, se află la baza acestui preparat, la care se mai adaugă avocado, câteva migdale, semințe de chia, castraveți și câteva afine. Combinația de arome și gusturi te va incantanta, iar ingredientele îți asigura senzația de sățietate pentru mult timp, fără sa fie periculoase pentru silueta.

Salată cu roșii și fenicul

Roșiile, bogate în licopen fac pereche bună cu feniculul ușor iute. Adaugă și puțîn năut și vei avea o salată suficient de sățioasă și de bogată în proteine pentru a înlocui masă de prânz. De asemenea, roșiile, fiiind bogate in antioxidanți, te vor energiza imediat.

vezi continuarea pe clickpentrufemei.ro!