5 obiecte uzuale în care pot să fie integrate camerele spion

0

Dacă ai nevoie de anumite dovezi obținute în mod discret, atunci poți apela la soluția camerelor spion pentru a avea ceea ce cauți într-o varianta facilă și ușoară. Camera spion este simplu de folosit și are sisteme de lucru eficiente, cu distanțe variabile, în funcție de obiectul în care este integrată și de lentile. Smtsol.ro oferă o gama largă de produse ce au camere spion atașate într-un mod total invizibil. Iată cinci obiecte uzuale în care poți găsi camere spion de calitate și pe care le poți folosi oriunde, fără a da de bănuit:

1.     Cravată

Cravată este o piesă vestimentară des utilizată de către bărbați. Ea face parte din outfitul zilnic al multor oameni la locul de muncă și în viață privată. Așadar, poți cumpără o cravată cu camera integrată și cu telecomanda. Cravată te poate ajută să obții imaginea video și înregistrarea audio pe care ți-o dorești, fără a stârni nici o suspiciune.

2.     Scrumieră

Scrumieră este de asemenea întâlnită în orice spațiu de lucru în zonele destinate discuțiilor sau în aer liber, la locurile de muncă. Indiferent dacă ești acasă, într-un spațiu intim, sau ești într-o comunitate, pe o terasă sau într-un loc destinat fumatului, poți folosi o scrumieră drept suport pentru aflarea informațiilor necesare ție. Scrumieră de la Smtsol.ro îți oferă posibilitatea de a te conecta prin wireless și de a asculta și vedea totul de la orice distanță în timp real. Acest avantaj poate fi folosit pentru a obține orice informație dorești.

3.     Biblioraft

Un biblioraft este oriunde prezent. El poate să stea în orice tip de încăpere și se integrează perfect, fără a da de bănuit. Prin intermediul acestei camere puteți monitoriza un perimetru de 15-20 de metri pătrați după ce a fost activată camera. Varianta de la Smtsol are senzor de mișcare cu alarmare pe telefon. Acest detaliu te poate ajută să vezi cine intră în camera atunci când nu trebuie sau poți să știi alte informații importante.

4.     Microcamera 1080 HD cu Nightvision 32 GB disimulată în pahar de cafea/ceai

Claritatea acestei camere spion este de cel mai înalt nivel. Poți să observi ușor tot ceea ce se întâmplă în perimetrul acoperit de camera integrată. Paharul de ceai sau de cafea este prezent oriunde, în orice tip de spațiu în care vei dori să mergi. El nu poate trezi suspiciuni.

5.     Camera spion HD1920 disimulată în sticlă de apă de 500 de ml

Sticlă de apă este printre cele mai bune soluții de informare prin intermediul camerei spion. Ea este larg utilizată de către orice persoană.