5 motive sa vizitezi Disneyland impreuna cu micutul tau

0
Foto: pexels.com

Personajele favorite din desenele Disney, paradele impresionante, focurile de artificii lansate la caderea serii sunt doar cateva dintre activitatile care descriu perfect atmosfera de poveste de la Disneyland. Taramul parca a incremenit in timp si in poveste, pentru ca micutii care isi doresc sa viziteze Disneyland sa se bucure de o experienta pe care sa nu o uite niciodata.

Pe langa peisajul de poveste care a fost recreat fidel, exista si alte motive pentru care parintii pot organiza o excursie Disneyland pentru copiii lor. Printre acestea se numara si cele amintite in randurile de mai jos.

Este o excursie accesibila

Contrar tuturor asteptarilor, excursia la Disneyland este una accesibila, care va aduce o bucurie greu de redat in cuvinte pentru copii. Datorita pachetelor disponibile, oricine are posibilitatea de a gasi o varianta rentabila.

Atmosfera prietenoasa pentru familii

Vestea buna este ca, indiferent de varsta vizitarilor, oricine este primit cu bratele deschide pentru a trai pentru prima data sau pentru a retrai momente de-a dreptul remarcabile.

Intalnire cu personajele preferate

Un alt motiv pentru care copiii sunt indragostiti de Disneyland consta chiar in faptul ca au ocazia de a se intalni fata in fata cu eroii lor favoriti, salutandu-i si cerandu-le autograf. Personajele de la Disneyland se poartă foarte bine cu copiii și ii fac să se simtă speciali. Ei sunt mai mult decât fericiți să faca fotografii cu acestia, pentru a le aduce un zambet sincer pe buze.

Parade impresionante

Dupa o plimbare indelungata prin celebrele castele, parintii impreuna cu micutii lor se pot odihni vizionand o parada la care participa toate personajele Disney.

Mancare delicioasa

Cine merge la Disneyland si refuza sa guste din mancarurile de-a dreptul delicioase? Exact, nimeni. Toata lumea este curioasa sa descopere cu ce bunatati se pot delecta in timp ce urmaresc cu interes paradele Disney.

Cu alte cuvinte, o vacanta la Disneyland poate sa insemne mai mult decat poate fi redat in cuvinte pentru un copilas, care are ocazia de a se intalni cu eroii favoriti din filmuletele preferate, dar si de a se bucura de o experienta inedita intr-un cadru de poveste.