5 motive pentru care amanetul se poate dovedi o solutie

0
96

Romanii care au nevoie sa gaseasca o solutie rapida pentru a avea niste bani cash pot apela cu incredere la casele de amanet. Bijuteriile de aur pot fi amanetate, iar banii obtinuti pot fi utilizati pentru rezolvarea diverselor chestiuni urgente.

Exista foarte multe case de amanet care practica niste comisioane exagerate asa ca doritorii trebuie sa aleaga cu atentie astfel incat sa nu fie nevoiti sa suporte un comision mult prea ridicat.

De ar trebui sa mearga oamenii cu incredere la amanet la Tezaur?

-Banii sunt obtinuti in cel mai scurt timp

-Comisionul perceput nu este unul foarte ridicat

-Bijuteriile sunt pastrate in cele mai sigure conditii

-Exista o perioada de prelungire a datei scadente cu inca 5 zile fara sa fie aplicata vreo penalitate

-Contractul poate fi adaptat si modificat in functie de preferintele fiecarui client in parte.

Oamenii pot duce la amanet la Tezaur orice obiect din aur, de la bijuterii si pana la ceasuri sau monede. In urma unei evaluari corecte pe baza numarului de karate, dar si a starii produselor, clientul poate pleca acasa cu banii. Spre exemplu, un gram de aur de 14 k valoreaza 100 lei, iar un gram de aur de 18 k va putea fi amanetat cu 128 lei.

Echipa prezenta in orice amanet la Tezaur este formata din oameni cu adevarat profesionisti, oameni care sunt pregatiti sa raspunda solicitarilor tuturor potentialilor clienti. Acestia reusesc sa le satisfaca necesitatile prin incheierea unor contracte avantajoase care sa se ridice la nivelul asteptarilo lorr. Serviciile oferite sunt prompte, de calitate fapt pentru care agentiile Tezaur sunt unele dintre cele mai apreciate.

Alte beneficii pe care agentiile Tezaur le ofera clientilor sai

-Comision 0 timp de o luna pentru cei care decid sa incheie un contract in valoare de 2000 lei

-Un discount de 30% in cazul bijuteriilor cu diamante

-Existenta aplicatiei online care permite efectuarea platilor lunare fara sa mai fie nevoie ca utilizatorii sa se prezinte in agentii

Oamenii au inclusiv posibilitatea de a cumpara bijuterii la un pret mult mai mic comparativ cu cel practicat de marile magazine. Cei care sunt in cautarea unui cadou pentru persoana iubita pot achizitiona piese de calitate, la preturi extraordinar de bune, accesibile tuturor buzunarelor. Cumparaturile pot fi efectuate chiar si in mediul online ceea ce reprezinta un mare avantaj pentru oamenii care nu au timp de pierdut.

Mai mult decat atat, agentiile Tezaur ofera posibilitatea realizarii oricarui schimb valutar. Cursurile oferite sunt cu mult mai avantajoase decat cele practicate de marile banci fapt pentru care romanii merg pe varianta caselor de amanet atunci cand vor sa schimbe bani.

De asemenea, in cazul in care exista o suma mare de bani, clientii pot negocia cursul valutar. Mediul in care se desfasoara tranzactiile este unul extrem de sigur datorita masurilor de sigurinta practicate asa ca oamenii nu trebuie sa isi faca griji atunci cand trec pragul agentiilor.