5 motive pentru alegerea unei firme de servicii funerare din Bucuresti cu experienta

0

Trecerea in nefiinta a unei persoane apropiate reprezinta un moment greu, iar sentimentele de apasare si singuratate ne pot lasa ingenuncheati de durere. Cu toate acestea, odata ce a survenit decesul, este indicat sa facem apel la un ajutor profesionist, care sa ne ia din povara organizarii inmormantarii.

Iata care sunt cele mai des intalnite 5 motive pentru a face apel la o firma de servicii funerare Bucuresti, cu experienta in domeniu:

  1. Indeplinirea formalitatilor legale – In prezent, legislatia in ceea ce priveste inmormantarile s-a schimbat, pentru a veni in intampinarea legilor Uniunii Europene. Astfel, constatarea decesului, dar si alte procese care tin de inmormantare trebuie in prezent sa fie facute de catre specialistii in domeniu. Din acest motiv, cu cat apelati mai repede la firma de servicii funerare Bucuresti, cu atat aceasta va putea obtine pentru dumneavoastra certificatul medical constatator de deces (CMCD), necesar pentru obtinerea ajutorului de deces, care face subiectul urmatorului paragraf.
  2. Obtinerea ajutorului de deces – Cadrul medical specializat va elibera certificatul constatator, care serveste, precum am spus, obtinerii unui ajutor substantial pentru inmormantare, majorat in 2019. Dosarul ce trebuie depus pentru obtinerea sumei de bani trebuie sa contina si o cerere scrisa, dar si actele care dovedesc legatura de rudenie a dumneavoastra cu persoana trecuta in nefiinta. De asemenea, in cazul in care persoana a decedat pe teritoriul altei tari, puteti apela cu incredere la firma de servicii funerare Bucuresti, care se va ingriji de repatrierea trupului in cel mai scurt timp, dar si de birocratia aferenta.
  3. Ofera consultanta 24/7 – O firma de servicii funerare din Bucuresti, care da dovada de profesinalism, va fi alaturi de dumneavoastra ori de cate ori aveti nevoie, 24 de ore din 24, in oricare zi a saptamanii. Astfel, oricand aveti nevoie de consultanta sau de clarificarea unor detalii, puteti face apel la o casa de pompe funebre, care se va ingriji cu empatie si respect de toate doleantele dumneavoastra.
  4. Asigura procedurile delicate – Cu toate ca, in trecut, acest lucru se facea de catre rude sau persoane apropiate, in prezent, legislatia prevede ca imbalsamarea sa fie facuta de catre un cadru medical specializat in aceasta procedura. Acestei proceduri i se adauga si spalarea, toaletarea, imbracarea si transportul persoanei decedate in vehicule special amenajate, in conformitate cu normele in vigoare.
  5. Pastreaza datinile si traditiile romanesti – Astfel, inmormantarea va avea loc conform obiceiurilor crestin-ortodoxe romanesti. De asemenea, putem include aici si pomenirea (parastasul), organizata de firma de servicii funerare Bucuresti fie la restaurantul ales de dumneavoastra, fie in sala proprie. Mai mult, firma de pompe funebre aleasa va pune la dispozitie atat obiectele necesare acestui funest eveniment, precum lumanari, candele si stergare, dar si aranjamentele florale specifice: coroane, jerbe sau buchete.

Aceste motive, enumerate mai sus, fac ca alegerea unei firme de servicii funerare din Bucuresti sa fie cea mai indicata cale de urmat. Doar o casa de pompe funebre cu experienta necesara va putea fi alaturi de noi in aceste clipe grele, pentru a ne oferi sprijinul de care avem nevoie!