5 motive pentru a lucra ca model

0

Multe dintre tinerele din ziua de azi se plang ca nu dispun de resurse financiare suficiente pentru a se intretine singure, fiind nevoite sa aiba locuri de munca ce nu le aduc satisfactie nici pe plan personal, nici pe plan profesional.

De aceea, cale care doresc sa imbine utilul cu placutul pot experimenta viata de model la White Agency, unde vor avea parte de un mediu de lucru placut si vor putea comunica in permanenta cu oameni din intreaga lume. La sfarsitul zilei, tinerele isi vor putea permite aproape tot ce isi doresc, in functie de numarul de ore lucrate si de bonusurile primite!

Program flexibil

Unul dintre cele mai mari avantaje pe care le au fetele care lucreaza ca modele este acela ca se pot bucura de un program flexibil. Spre deosebire de marile corporatii, unde prezenta este obligatorie de luni pana vineri, cel putin 8 ore pe zi, la un studio domnisoarele pot ajunge in functie de timpul pe care il au.

Astfel, ele pot impaca foarte bine facultatea cu jobul si vor avea satisfactia de a se intretine singure, fara a fi nevoite sa apeleze la ajutorul nimanui. De exemplu, uneori fetele pot lucra mai mult dimineata, iar alteori se pot duce la studio cu precadere seara. 

Un mediu de lucru foarte placut

Pentru a-si desfasura activitatea, modelele au la dispozitie cate o camera foarte frumos si modern amenajata, unde pot discuta ore intregi cu clientii. In aceasta perioada, domnisoarele nu sunt deranjate de nimeni, putandu-se desfasura in liniste, fara ca absolut nimic sa nu le deranjeze sau inhibe.

Compensatii financiare substantiale

Cu cat numarul de ore lucrate este mai mare, cu atat fetele pot castiga mai bine. Tot ce conteaza este sa-si dea interesul si sa isi formeze o clientela pe care sa o pastreze cat mai mult timp. Cert este ca, in comparatie cu multe alte locuri de munca, modelele pot avea o viata indestulata, fara a se gandi de prea multe ori inainte de a cumpara ceva.

Satisfactia de a se intretine singure

Atunci cand domnisoarele lucreaza si se intretin singure, una dintre cele mai mari satisfactii este aceea ca se pot descurca pe cont propriu. Este foarte important ca tinerele sa fie pe picioarele lor, fara a depinde de nimeni din punct de vedere financiar.

Nimic nu se compara cu gandul ca nu ai nevoie sa apelezi la cineva atunci cand vrei sa-ti cumperi diferite obiecte, fie ca este vorba despre cele necesare vietii de zi cu zi, fie că este vorba despre niste mici „mofturi”.

Validarea feminitatii

Nu in ultimul rand, un alt avantaj din munca de model este acela ca fetele isi pot valida feminitatea si pot primi confirmare, din partea mai multor persoane, ca sunt atragatoare si frumoase. Este deja cunoscut faptul ca majoritatea domnisoarelor au probleme cu increderea in sine.

Auzind insa in fiecare zi cat de frumoase si de senzuale sunt si cat de placuta este conversatia cu ele, tinerele capata mai multa putere si inteleg ca trebuie sa fie mult mai increzatoare in fortele proprii!