5 modele de faianta si gresie pe care le poti pune in casa ta moderna

0

Faianta si gresia sunt importante pentru decorul unei case si pentru a avea o imagine pe care ti-o doresti. Aceste detalii te ajuta sa realizezi o amenajare care sa cuprinda nuantele dorite, stilul si unicitatea de care vrei sa te bucuri zilnic. 

Daca ai o casa noua sau vrei sa faci o reamenajare, atunci poti sa alegi faianta Spania, recunoscuta pentru calitatea sa exceptionala. Iata 5 modele sau nuante de faianta si de gresie de care te poti bucura in casa ta moderna:

Faianta alba este perfecta pentru o casa minimalista

Daca ai un stil minimalist si daca vrei sa ai parte de nuante neutre, atunci poti sa utilizezi faianta din Spania, de pe site-ul New Fit Out. O sa poti sa beneficiezi de o deschidere de lumina si de o stare de bine, daca alegi faianta alba. O casa in stil minimalist poate sa fie oricand amenajata utilizand faianta alba simpla, sau cu mici texturi. O sa poti sa o asortezi oricand, indiferent de stilul de mobilier sau de decorul din casa ta. O sa poti sa pui mici detalii de accent sau obiecte colorate care sa iasa foarte bine in evidenta. 

Faianta somon este utilizata intr-o casa cu accente calde, care doreste sa fie primitoare si eleganta

Faianta somon este perfecta pentru a avea o casa care are tendinte moderne, dar un stil cald, primitor. O sa te sismti bine atunci cand utilizezi faianta somon, alaturi de o gresie neutra, incadrata in stilul tau unic. Poti combina mai multe piese de mobilier si te poti juca oricand cu texturi si pattern-uri in mobilier sau textile. 

O casa rafinata poate avea o combinatie de faianta simpla alba sau cu model in relief si o singura culoare, si gresie cu nuante naturale

Gresia cu nuante naturale reci si faianta simpla alba pot sa fie baza pentru un mobilier complet alb. Decorul poate sa fie cel care iese in evidenta prin intermediul culorilor sau formelor neobisnuite. 

Gresia Straciatella este foarte utilizata in momentul actual in toate tipurile de amenajari interioare

In momentul actual se fac multiple amenajari cu gresie Straciatella. Aceasta imita acest tip de mancare si are mici detalii colorate, care par a fi aruncate in interiorul unei baze neutre. Este de efect, aducand veselie si bucurie in spatiul tau. 

Alege gresia grafit si o poti alatura unei combinatii de nuante deschise de faianta

O gresie grafit este usor alaturata unor nuante deschise de faianta pentru o camera mai sobra, moderna si usor de integrat in orice tip de proiect de interioare.