5 lucruri neştiute despre studiourile de videochat din România!

2
71

În România, videochatul este un subiect tabu. La modul general, mulţi asociază acest domeniu cu evaziunea fiscală, prostituţia şi şantajul, din cauza ştirilor negative din mass media şi preferă să închidă repede subiectul.Datorită popularităţii în creştere a acestei meserii am hotărât să investigăm subiectul şi să prezentăm într-o lumina neutră informaţiile pe care le-am aflat despre studiourile de videochat din România.

1. Acest domeniu este legal încă din 2003. Activitatea din studiourile de videochat este reglementată de legea 196/2003, ulterior modificată şi completată prin legea 496/2004. Cele profesioniste, cum este Studio 20, oferă contracte legale de muncă, program de 8 ore pe zi, 5 zile pe săptămâna şi îşi plătesc taxele şi impozitele la stat în mod regulat. În plus, oferă condiţii de lucru foarte bune: decoruri moderne, echipamente de fitness, camere de relaxare, hairstylisti, make-up artişti şi chiar maseuri.

2. Pentru a te angaja la unul dintre studiourile de videochat din Bucureşti sau din provincie trebuie să ai 18 ani împliniţi. Poţi practica această meserie până la 35-40 de ani, în funcţie de aspectul tânăr afişat.

3. Programul este flexibil. În principiu, există trei ture pe zi a câte 8 ore (06.00-14.00; 14.00-22.00 şi 22.00-06.00), timp de 5 zile pe săptămână, însă se poate lucra şi 10 ore pe zi, timp de 4 zile pe săptămână sau 6-7 ore, timp de 6 zile pe săptămână. În felul acesta, modelele se pot ocupa şi de studii, familie sau viaţă socială.

4. Studiourile de videochat oferă modelelor un comision de 50% din câştigurile realizate pe diverse site-uri de Live Cam din străinătate. În principiu, încă din prima lună de activitate, o tânăra fără experienţă poate ajunge la 1.000 de dolari, urmând că veniturile ei să crească considerabil odată ce învaţă trucurile acestei meserii. Un model ambiţios, care are în spate o echipă foarte bună de marketing şi suport, poate câştiga lejer între 3.000 şi 5.000 de dolari sau poate ajunge chiar la fabuloasa sumă de 10.000 de dolari, cum se întâmplă cu modelele de videochat de top de la Studio 20, ale căror performanţe sunt recunoscute pe plan internaţional.

5. Există studiouri de videochat care oferă posibilitatea să faci videochat glamour, adică fără nuditate. Atâta timp cât convingi membrii site-urilor din străinătate să plătească pentru sesiunile private cu tine folosindu-te de inteligenţă şi puterea de seducţie, nu este nevoie să te dezbraci. Un model inabordabil este extrem de atractiv şi câştigă mai mulţi bani decât cel care se oferă pe tavă din prima. Deşi este greu de crezut pentru opinia generală, mulţi dintre cei care accesează astfel de site-uri caută compania unor persoane distractive, care îi acceptă aşa cum sunt ei, cu bune şi cu rele şi care le oferă ocazia să comunice la un alt nivel decât pe clasicele reţele de socializare.

2 COMENTARII

  1. Sunt foarte multe beneficii, care te imping sa alegi acest domeniu. Oameni profesionisti, care iti apreciaza munca si iti ofera suport, program flexibil care iti permite sa ai timp si pentru tine si venituri exceptionale, care te ajuta sa te bucuri de viata mai mult.

  2. Mie mi se pare un avantaj faptul ca poti sa-ti alegi programul, poate exista persoane care pe langa aceasta meserie, sa-si doreasca sa faca si altceva, iar veniturile nu sunt deloc neglijabile in acest domeniu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here