5 idei de cadouri pentru bărbați cu ocazia zilei de naștere

0
527
Foto: Pixabay.com

Dacă bărbații cred că femeile sunt pretențioase și simandicoase atunci când vine vorba de cadouri, nu s-au uitat de mult în oglindă să vadă cât de pretențiosi sunt unii dintre ei. Și chiar dacă anumite detalii nu îi deranjează, bărbații sunt foarte atenți la ce înseamnă tehnică și calitate.  Iată, așadar, câteva idei de cadouri pentru el cu ocazia zilei de naștere.

1. O sticlă de vin din anul nașterii lui

Dacă veți căuta în special pe internet, veți găsi foarte ușor un asemenea cadou. Bărbații îl apreciază foarte mult pentru cele trei calități. Este o băutură alcoolică, ceea ce este foarte bine, este un vin vechi, ceea ce ii transformă în niște fini cunoscători și este din anul nașterii, adică un an absolut remarcabil. Chiar dacă sună ca o glumă și în profunzime nu gândesc așa, o sticlă de vin din anul nașterii chiar face mare plăcere bărbaților, indiferent de vârstă. Chiar dacă nu toți bărbații beau, tot va fi un cadou minunat. Vor păstra sticla pur și simplu.  Niciodată nu dai greș cu acest cadou.

2. Încalțăminte de calitate

Cadourile pe care le folosești ajung în timp să fie cele mai iubite. O pereche de pantofi pentru bărbați este o idee foarte bună și apreciată mai ales că sexul masculin nu este mare fan al mersului la cumpărături. Deși bărbații nu par foarte interesați de aspecte precum designerul sau trendurile anului de la Milano, nu faceți greșeala să luați altceva decât încălțăminte de calitate. Cel mai bine mergeți pe pantofi sport sau casual, pe care toți bărbații îi poartă măcar o dată pe săptămână. Alegeți un brand de încălțăminte pentru bărbați recunoscut pentru calitate și veți vedea o sclipire de mulțumire și fericire în ochii partenerului.

3. Un gadget

Gadgetul nu trebuie să fie mare, nu trebuie să coste mult, dar trebuie să fie o apariție de ultimă oră. E o vorbă din bătrâni care spune că “toți bărbații sunt niște copii mari”. Un gadget nou va transforma orice bărbat într-un școlar care vrea să le arate prietenilor ce a primit și ce face acel ceva! (Chiar dacă micuțul gadget face ceva aproape inutil). Important este sa fie electronic și nou pe piață. Puteți alege un binoclu, o nivelă cu laser, un  ceas pentru birou care spune când să pleci acasă, o minge antistres cu conexiune wireless care măsoară cantitatea de stres etc. Sunt jucării de băieți mari, apreciate întotdeauna.

 4. Cărțile

Nu există bărbat care să nu se simtă măgulit atunci când primește cadou niște cărți. Fie că citește SF sau romane de acțiune, fie că sunt cărți care să îl ajute în carieră, lectura este mereu placută și reconfortantă. Și este un semn ca partenera lui îl apreciază pentru calitățile intelectuale și asta este o încântare pentru orice bărbat.

 5. Un ceas de mână

Pentru un bărbat, un ceas de mână nu este un simplu accesoriu ca pentru femei. Pentru un bărbat este un element de masculinitate, un element de putere și de statut. Bărbații nu au foarte multe ceasuri, nu le aleg ca prim criteriu după design ci după marcă și calitate. Un ceas elvețian cu curea metalică, auriu sau argintiu în funcție de preferințe, este un cadou foarte apreciat de un bărbat. Chiar dacă unele dintre ele necesită un buget ceva mai mare, ceasul de mână rămâne un cadou câștigător atunci când vine vorba de sexul tare.

Fie că veți alege să le oferiți încălțăminte pentru bărbați, fie un ceas de mână sau câteva cărți, nu uitați că ceea ce le place cel mai mult bărbaților este să se simtă iubiți și apreciați de către cea care este lângă ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here