5 festivaluri de la care nu ai cum să lipsești vara aceasta

0
15

Vara aceasta este vara festivalurilor! În România sunt organizate tot mai multe astfel de evenimente, drept dovadă ne aflăm în perioada în care deja au trecut câteva festivaluri, dar ne pregătim pentru cele mai importante! Care sunt acestea, vei afla mai jos!

Distracție și multă muzică bună. Cam așa s-ar descrie cele mai importante festivaluri care se desfășoară pe timp de vară în țara noastră. Mii de străini ne trec pragul în zilele acestea, iar zeci de mii de tineri români așteaptă deja startul evenimentelor.

Iată 5 festivaluri la care merită să te duci în această vară.

Untold Festival (Cluj-Napoca 2-5 august)

Untold este cel mai cunoscut festival din România la care participă tineri din toată lumea și care se declar fascinați de acest eveniment. Festivalul cucerește tinerii prin atmosfera magică și lineup-ul  extraordinar.

Festivalul Untold aduce în fiecare an cei mai buni DJ-i ai lumii, precum Armin van Buuren, care anul trecut a mixat mai mult de 5 ore, sau Dimitri Vegas & Like Mike care fac celebrul “crowd control”. Anul  acesta și The Chainsmokers, Jason Derulo, Tiesto și mulți alții vor concerta la acest festival.

Electric Castle ( Bonțida, Cluj-Napoca 18-23 iulie)

Încă de la prima ediție, care a avut loc în anul 2013, festivalul a cucerit publicul cu ajutorul locației și atmosfera de concerte. Evenimentul are loc în curtea castelului Banffy de la Bonțida, devenit între timp un adevărat reper turistic din județul Cluj.

An de an, festivalul se bucură de un succes imens La ediția care stă să înceapă, artiști, precum cântăreața britanică Jessie J, Mura Masa dar și Damian Marley, care este fiul legendei muzicii reggae Bob Marley, și mulți alții vor concerta la Electric Castle.

Neversea (Constanța 5-8 iulie)

Anul acesta va avea loc cea de-a doua ediție a festivalului Neversea în Constanța. Pentru cei care îsi doresc o vacanță pe litoral și le place muzica electronică, Neversea este evenimentul ideal. Marea și muzica bună fac mereu echipa ideală.

Lineup-ul pentru acest an include artiști precum Hardwell, Axwell /\ Ingrosso, Alan Walker și mulți alții. De asemenea, organizatorii promit o mulțime de surprize pe care le puteți descoperi doar la fața locului.

Awake Festival (Gornești, Mureș 17-19 august)

Festivalul Awake este organizat în județul Mureș, la domeniul Teleki din Gornești. Proaspăt venit în gașca de festivaluri, evenimentul s-a bucurat de un real succes anul trecut, drept dovadă pentru 2018 se anunță o ediție incendiară.

Lineup-ul festivalului include artiști internaționali, precum Wilkinson, Milky Chance sau The Subways dar și artiști români, precum Mihail și Subcarpați.

Summer Well (Domeniul Știrbey, Buftea 11-12 august)

Prima ediție a festivalului Summer Well a avut loc în anul 2011, iar de atunci festivalul devine din ce în ce mai cunoscut. Summer Well a primit și titlul de cel mai bun festival de muzică alternativă din România.

Anul acesta cunoscuta trupa Bastille, cântăreața Sofi Tukker dar și trupa irlandeză numită Kodaline vor concerta la acest festival.