5 cadouri de Crăciun pe care copiii le vor iubi! Jocuri distractive și educative

0

Cei mici nu au pregătit încă scrisoarea pentru Moș Crăciun? Înseamnă că ai libertatea să alegi orice cadou dorești, așa că ți-am pregătit în cele ce urmează câteva idei de articole distractive, dar și educative, pe care cei mici le vor îndrăgi și, spre bucuria ta, le vor folosi ani la rând.

1. MODU – prima jucărie din lume care se adaptează vârstei, care încurajează jocul activ și imaginația copiilor

MODU este o jucărie care îi încurajează pe cei mici să-și construiască propriile creații pentru a stimula jocul activ și dezvoltarea motorie în perioada copilăriei. Kit-urile MODU conțin diferite cuburi de spumă, piese conectoare și roți cu care copiii vor putea crea o mulțime de jucării și se vor putea bucura de activitate plăcută pe durata întregii zile. Astfel, își vor pune imaginația la lucru, iar întregul corp poate fi folosit pentru echilibrare, rulare, urcare, balansare, sărituri sau orice altă mișcare distractivă. MODU este potrivit pentru copiii de la 6 luni la 6 ani, eliminând nevoia achiziționării mai multor jucării scumpe de care cei mici se vor plictisi rapid datorită naturii lor unifuncționale.

2. MIDAS PUZZLE 

Cutia din lemn cu figurine este excelentă pentru ca cei mici să învețe într-un mod relaxat cum să numere, să ordoneze și să asorteze obiecte. 

3. CUBURI DE LEMN

Cuburile de lemn pot fi un cadou educativ pentru copiii care tocmai învață să numere. Construiți împreună un turn și învățați cifrele de la 0 la 9.

4. DODO DOMINO

Un alt cadou care le va stârni interesul celor mici pentru mulți ani la rând este jocul domino. Aceștia vor petrece ore întregi înconjurați de piesele de domino, antrenându-și abilitățile motorii fine și răbdarea. Recomandat pentru copiii peste 3 ani.

5. CORTUL PHOENIX

Dați frâu liber imaginației și lăsați-i pe cei mici să se joace ore în șir în colțul lor preferat de joacă. Se pot ascunde, juca, citi și odihni în interiorul cortului Nobodinoz Phoenix. Mai mult, acesta va aduce un plus de veselie în decorul casei!

Toate produsele, precum și alte jucării, articole de îngrijire pentru copii și mămici, precum și articole vestimentare sau chiar decorațiuni pentru camera copiilor sunt disponibile pe www.davidandthea.com.