4 dintre cele mai bizare jucării sexuale pe care oamenii le foloseau acum mii de ani

0

Oameni folosesc de multă vreme diferite obiecte pentru plăcerea sexuală. Cercetătorii și istoricii au găsit dovezi arheologice care dovedesc că oameni au folosit jucării sexuale de cel puțin acum 30.000 de ani.

Aceste jucării erau alcătuite din diferite materiale, inclusiv piatră, cretă și alte materiale brute. „Ajutoarele maritale” au fost o prioritate printre invențiile omenirii din cele mai vechi timpuri ale existenței noastre  pe această planetă. Cu toate acestea, am găsit câteva exemple de jucării sexuale de-a dreptul incredibile, care șochează până și pe cei mai ingenioase persoane.

Dacă astăzi produse precum cele oferite de Love Island sunt ceva obișnuit, descoperim că multe societăți și civilizații antice au investit foarte mult în a-i face pe toți fericiți când a fost vorba de plăcerile sexuale.

Iată câteva dintre cele mai bizare și surprinzătoare jucării sexuale din istoria omenirii!

1. Un inel confecționat din pleoapă de capră

O pleoapă de capră, cu gene încă atașate, este transformată într-un cerc din piele și este folosită pentru a induce o erecție, precum un fel de inel pentru penis.

Această invenție datează din timpul dinastiilor Jing și Song din China, iar potrivit unei cărți de antropologie publicată în 1935, ea a apărut pe una din insulele indoneziene.

2. Plămânii vulturului și sângele liliecilor

Plinius cel Bătrân, un scriitor roman antic, a venit cu unul dintre cele mai ciudate ajutoare maritale din istorie. Însemnările sale ne spun că respectivul obiect a fost folosit atât ca jucărie sexuală, cât și ca afrodiziac (o substanță care crește dorința sexuală).

El a menționat în cartea sa de Istorie Naturală, că „lobul drept al plămânilor unui vultur, acționează puternic ca un stimulent asupra masculilor.”

De cealaltă parte, femeile puteau experimenta aceleași lucruri folosind, „sânge de liliac… pus pe un smoc de lână și pus sub capul unei femei”.

Folosirea pandantivelor și a talismanelor pentru a crește dorința și performanța sexuale a făcut parte din tradiția sexuală al multor civilizații din întreaga lume.

3. Dildo-uri din pâine

Unul dintre cele mai surprinzătoare lucruri pe care le veți auzi este că grecii foloseau de fapt pâinea ca dildo-uri! Îți poți imagina? Deci, grecii au învățat să creeze jucării sexuale fără prea mult efort.

Este intrigant, totuși, să faci un vibrator din pâine! Această practică a grecilor a fost consemnată și găsită în diverse surse. Dildo-urile pe care le făceau erau realizate exclusiv din pâine. În termenii moderni, erau niște baghete.

Cu toate acestea, singurul lucru care este încă în dezbatere este dacă aceste baghete au fost folosite în scopuri rituale sau doar pentru satisfacția de zi cu zi. Se știe că grecii au folosit dildo-uri de-a lungul istoriei lor, de exemplu, piesa Lysistrata ne vorbește despre femei care au intrat în grevă sexuală și au folosit vibratoare pentru a se satisface în timpul acestor proteste.

4. Scaunul „d’amour”

Puteți să o numiți lene sau lux, dar cert este că familiile regale chiar știau să se mulțumească cu un efort minim. Regele Eduard al VII-lea al Angliei avea un scaun special conceput pentru a face sex. Acum s-ar putea să vă întrebați ce este atât de special la un scaun sexual? Regelui Edward îi plăcea mâncarea și, prin urmare, se îngrășase destul de mult.

Așa că scaunul respectiv îi permitea să facă sex, de multe ori cu mai multe femei, fără ca excesul de greutate pe care îl dobândise să îi stea în cale. Regele a folosit serviciile bordelului parizian Le Chabanais pentru a proiecta acest scaun special. Scaunul nu numai că a rezolvat problema greutății pentru rege, dar i-a permis să se miște foarte puțin în timpul actului, ceea ce a fost un bonus suplimentar!