3 vedete, aceeași coafură! Este tunsoarea momentului!

0

Părul lung nu mai este la modă! Putem spune asta dacă ne uităm la coafurile vedetelor din România care au renunțat la zeci de centimetri de păr pentru un nou look. Acest tip de tunsoare este în trendul sezonului!

Cea mai trendy freză din acest an este o reinterpretare a celebrului “bob” însă cu părul mult mai scurt într-o parte. Vedete precum Adelina Pestrițu, Nicoleta Nucă sau Carmen Negoiță au ales deja acest tip de tunsoare și le stă extrem de bine.

tunsoare-vedete

Nicoleta Nucă a ales acest nou look de curând, iar fanii au lăudat această tunsoare. Se pare că vedeta iubește coafurile nonconformiste, iar asta se vede.

În cazul Adelinei, schimbarea de look a venit în urma unei campanii uminatira. Vedeta a donat 15 cm de păr în cadrul campaniei “Vieţi Împletite”, demarată de Fundaţia Renaşterea, care are ca scop crearea de peruci pentru femeile diagnosticate cu cancer.

Carmen Negoiță jonglează de mult cu diferite tunsori și părul scurt. Celebrul fashion blogger știe tot ce e nou, ce se poartă în materie de beauty, așa că a ales să încerce și acest tip de tunsoare, la care, spune ea, nu va renunța prea curând.

Cele două vedete s-au întâlnit la New York Fashion Week și mare le-a fost mirarea să vadă că ambele au aceeași tunsoare, dar și aceeași ținută, dar într-o altă culoare. Așa că nu au ratat ocazia să se fotografieze împreună!

carmen-si-adelina

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here