3 pasi pe care trebuie sa ii urmezi pentru a cumpara cea mai potrivita pereche de incaltaminte la comanda

0
74

Shoppingul online este intr-o continua crestere. Timpul din ce in ce mai limitat si ritmul de viata agitat sunt 2 dintre problemele cu care fiecare dintre noi ne confruntam, iar ideea de a ajunge in mall a devenit pentru multe persoane un lux. Cu toate acestea, cand vine vorba despre incaltaminte, lucrurile sunt putin mai complicate. Poti sa renunti la ideea de a returna, spre exemplu, o bluza cu un numar mai mare. Ii pui o centura in talie si o numesti oversize. Dar nu poti sa pastrezi o pereche de pantofi care iti sunt mari sau prea mici. Mai ales daca vorbim despre incaltaminte la comanda, in cazul careia timpul de livrare este mai mare decat in cazul produselor realizate in masa, este destul de neplacut daca nu esti multumit din prima de ceea ce ai cumparat. De aceea, ca sa iti venim in ajutor, am pregatit pentru tine un ghid care sa te ajute sa faci cea mai buna alegere din prima.

Magazinul potrivit

Primul lucru pe care trebuie sa il ai in vedere cand cumperi incaltaminte la comanda este sa alegi un magazin online cu o reputatie buna. Verifica daca are review-uri pe pagina de Facebook sau pe Google. In cazul in care acestea nu exista, uita-te la detaliile de pe site. Un magazin care se respecta va folosi intotdeauna poze de cea mai buna calitate, va oferi un tabel de marimi detaliat, precum si descrieri complete ale produselor. Unul dintre cele mai cunoscute branduri de incaltaminte la comanda este AnaFashion. Acesta este apreciat pentru produsele de calitate superioara, realizate manual in atelierele din Romania, gama variata de modele si tipuri de piele, precum si preturile foarte avantajoase.

Marimea potrivita

Unul dintre aspectele cruciale de care trebuie sa tii cont atunci cand iti cumperi incaltaminte la comanda este sa stabilesti inca de la inceput marimea potrivita. Asa cum am stabilit deja, magazinul la care te-ai oprit trebuie sa iti puna la dispozitie un tabel de marimi, precum si pasii esentiali pe care trebuie sa ii faci pentru a stabili masura potrivita. Specialistii AnaFashion iti recomanda sa asezi talpa piciorului pe o coala alba de hartie. Deseneaza cu creionul conturul in jurul piciorului si masoara lungimea acestuia, de la calcai la degetul mare. Foloseste marimea maxima obtinuta ca punct de referinta pentru a identifica marimea potrivita conform tabelului de pe site. Nu in ultimul rand, masoara circumferinta piciorului peste cele 2 monturi.

Evalueaza politica de retur

Ultimul aspect pe care trebuie sa il ai in vedere este politica de retur a magazinului de incaltaminte la comanda. Daca aceasta este severa, atunci ar trebui sa te informezi mai atent. Desigur, pentru a putea sa returnezi produsul achizitionat, indiferent de brand, va trebui sa te incadrezi intr-o anumita perioada de timp si sa nu existe semne de uzura. Probeaza perechea de incaltaminte la comanda in casa. Astfel, daca va trebui sa o returnezi, te vei asigura ca nu prezinta niciun defect care ar contraveni politicii de retur a magazinului.