3 intamplari ciudate despre frigidere

0
60

Pentru cei mai multi dintre noi frigiderul este locul in care ne tinem bautura si mancarea la rece. In conditiile in care industria echipamentelor frigorifice a evoluat enorm de-a lungul anilor, vezi produsele TC Romania, se pare ca unii oameni si-au schimbat perceptia vizavi de frigidere, cutii frigorifice, camere frigorifice si ale echipamente. Cel putin asta o demonstreaza topul cu intamplari bizare realizat de o publicatie americana.

1.Recrutati in ISIS cu frigidere

Un fost angajat intr-un supermarket din Marea Britanie, Omar Hussain, a devenit membru al miscarii extremiste ISIS si le-a promis celor care vor sa se inscrie in organizatie ca vor primi cadou un frigider nou.

Hussain, cunoscut sub numele de “jihadistul din supermarket”, a postat pe blogul sau mai multe stimulente pentru potentiali noi membri ai gruparii extremiste, printre care aparate de bucatarie, alimente si bani. El sustinea, de asemenea, ca ISIS va plati chiria recrutilor daca vor aduce copii. Pentru cei care erau dispusi sa plece din Marea Britanie si sa se alature militantilor din Siria, Hussein sustinea ca Dawlah (statul islamic) le va oferi aparatura de baza de uz casnic, cum ar fi frigiderele, masinile de spalat, aragaze etc. Ulterior, militantii au postat pe Internet fotografii cu frigiderele noi livrate locuitorilor din provincia Anbar din Irak.

2.Cu testoasele in frigider

Majoritatea oamenilor prefera sa pastreze alimente si bauturi in frigidere, dar Shirley Neely, care lucra la  Sanctuarul Testoaselor din Anglia, a decis sa foloseasca frigiderele sale pe post de hotel climatizat pentru 75 de broaste testoase.

In 2008, Neely si-a tinut animalutele in doua frigidere. Pe fiecare raft, infasurate in prosoape de bucatarie, erau testoase care dormeau. Neely gazduia testoasele in timpul sezonului de hibernare (intre decembrie si martie) la temperaturi intre 3 ° C si 8 ° C. A preferat sa le pastreze in frigider decat in sanctuar, din cauza iernii prea blande din Anglia. „A fost mult mai usor sa mentinem o temperatura constanta rece cu un frigider, atata timp cat clima noastra se incalzeste mereu”, a spus femeia.

3.Lovita de fulger cand a deschis frigiderul

In 2015, de Ziua Eroilor, o liceana din Texas, Macie Martinez, se afla acasa alaturi de parintii ei, in timp ce orasul a fost cuprins de o furtuna. Cand Macie a deschis usa frigiderului, un fulger a lovit-o. Fata isi aminteste ca nu isi mai simtiea picioarele cand a fost dusa la spital. A suferit leziuni la nivelul bratelor, dar a scapat cu rani minore, considerandu-se  norocoasa ca a supravietuit incidentului.