Dana Săvuică își lansează cartea “Din călătoriile unei femei cu suflet de copil” la Cluj Napoca

0
129
Foto: okmagazine.ro

Sâmbătă, 23 iunie, începând cu orele 15.30, Dana Săvuică și DIVERTA vă invită la evenimentul de prezentare a cărții Din călătoriile unei femei cu suflet de copil la DIVERTA Hubertus, Bulevardul 21 Decembrie 1989, numărul 22. 

Cluj-Napoca este primul din seria de orașe principale în care, în perioada următoare, vor avea loc evenimente de promovare a cărții scrise de Dana Săvuică. 

Partenerul evenimentului este Farmec S.A Cluj Napoca, cel mai mare producător de cosmetice cu capital 100% românesc.

De curând, Dana Săvuică și-a lansat la Bookfest în București cartea de debut : Din călătoriile unei femei cu suflet de copil. Evenimentul a avut loc la standul Editurii Univers, autoarea avându-i alături pe prietenii săi apropiați, pe tatăl și pe sora sa,  în prezența presei, care a fost foarte interesată de noua „haină“ pe care a îmbrăcat-o Dana, aceea de scriitor.

Printre personalitățile prezente la eveniment s-au remarcat și ambasadorii țărilor Indonezia, Thailanda, Pakistan și Tunisia, invitați de tatăl Danei pentru a asista la debutul ei literar și pentru a le oferi cartea în care se regăsesc poveștile inspirate din cultura și tradițiile țărilor lor. Invitaţii speciali care s-au adresat publicului la evenimentul de lansare au fost scriitorul și jurnalistul Dan Silviu Boerescu și E.S. Ambasador George Săvuică, tatăl Danei.

Inspirată de evenimentele vieții sale, Dana Săvuică a „evadat“ prin scris, așternând pe hârtie gândurile și fanteziile ei din copilărie până în prezent. Astfel, timp de un an de zile, cartea cu  emoții și frânturi  din viața  Danei Săvuică a fost scrisă la foc continuu. Rezultatul pare să fie cu mult peste așteptări. Chiar și Dan Silviu Boerescu a spus la evenimentul de lansare al cărții că Dana Săvuică s-a întrecut pe sine și, făcând o paralelă între prima ei carte și prima copertă a revistei Playboy, Boerescu a afirmat: „Am ales-o pe Dana pe prima coperta a revistei pentru că nu am dorit doar o față frumoasă și atât. Ci o femeie  elegantă și inteligentă“.

Nici tatăl Danei Săvuică nu s-a lăsat mai prejos cu declarațiile, afirmând cu emoție în glas că își iubește fiica și că îi seamănă întru totul, fiind foarte curajoasă. În plus, ne-a asigurat că fiica sa nu se oprește aici!

„Am avut emoții foarte mari la lansarea cărții mele, fiindcă am ajuns la o răscruce de drumuri, aventurându-mă într-un domeniu nou în care publicul telespectator se schimbă cu cel cititor. Am descoperit că îmi place să scriu și mi-am propus să îmi depășesc teama de a ieși la rampă, continuând această aventură a scrisului poate printr-un alt volum  Din călătoriile unei femei cu suflet de copil, pe care îl voi scrie  în viitor. Așa cum a spus și invitatul meu la lansare, scriitorul Dan Silviu Boerescu, am multe de povestit și acest lucru îmi da certitudinea că trebuie să continui.

Această primă carte este un tribut adus tatălui meu pe care îl asemuiesc în carte cu un supererou. Am ales evenimente din viața mea care mi-au marcat existența și consider că această carte poate insufla cititorului dorința de autocunoaștere și speranța într-o cucerire de noi orizonturi.

Este o carte scrisă cu suflet, răscolind amintirile unui copil, dar cu rațiunea femeii care trăiește în prezent. Cartea este o autoficțiune, fiind îmbogățită și cu personaje și evenimente închipuite“ a declarat autoarea.

Farmec

„Cutiile cu crema Gerovital H3 stăteau aliniate pe etajera din baia mamei, asemenea unor soldați gata să lupte până la moarte cu dușmanul de clasa… ridurile!“ este fraza din primul capitol al cărții Din călătoriile unei femei cu suflet de copil. Farmec S.A. Cluj-Napoca – cel mai mare producător de cosmetice cu capital 100% românesc – rămâne un brand emblemă pentru România. Portofoliul companiei impresionează o lume întreagă prin produse moderne, concepute în laboratoare performante. Compania are certificare internaţională GMP și comercializează produsele din portofoliu în aproximativ 30 de țări.

 În martie 2018, reţeaua de magazine de brand deţinute de Farmec cuprindea 8 magazine Farmec, amplasate în Cluj-Napoca (3 magazine), Arad, Brașov, Sibiu, Târgu-Mureș și Timișoara şi 14 magazine Gerovital care se găsesc în Cluj-Napoca, București (3 magazine), Constanța, Timișoara, Craiova, Ploiești, Suceava, Iași, Piatra Neamț, Galați, Râmnicu Vâlcea şi Oradea, acesta din urmă fiind inaugurat  chiar săptămâna trecută.

Pentru a fi la curent cu noutăţi legate de brand-urile din portofoliul Farmec, sfaturi utile din partea specialiştilor, surprize şi concursuri, puteţi urmări conturile de social media:

Facebook: facebook.com/farmec.romania   

Instagram: www.instagram.com/farmec/ 

Site şi magazin onlinewww.farmec.ro

Site campanie Unirea la Feminin: http://www.unirealafeminin.ro/