10 motive pentru care trebuie să mergi anul acesta la Electric Castle

0
43

Festivalul Electric Castle, care este organizat in Bontida , este una dintre cele mai cunoscute festivaluri din Romania. Evenimentul a cucerit publicul inca de la prima editie, care a avut loc in 2013, iar de atunci festivalul devine din ce in ce mai mare si mai cunoscut, iar editia din acest an se anunta a fi una incendiara.

Iata 10 motive pentru care nu poti rata a sasea editie a festivalului Electric Castle.

1. Locatia

Festivalul are o locatie unica: castelul Banffy. Cu o istorie bogata, castelul de la Bontida revine la viata odata cu acest eveniment, iar in cele cinci zile de festival este extrem de colorat!

2. Lineup-ul

La fel ca in anii trecuti, lineup-ul include artisti super-talentati si iubiti in intreaga lume. Anul acesta pe scene ii poti vedea pe Jessie J, Mura Masa, Damian Marley, Netsky si multi altii.

3. Elrow

Elrow este o petrecere extraordinara care poate fi caracterizata prin excentricitate si o adevarata explozie de culoare. O poti vedea joi seara la Electric Castle.

4. Scenele

In fiecare an, scenele de la Electric Castle sunt simpliste dar unice. La editia de acum organizatorii au pregatit nu mai putin de noua scene spectaculoase!

5. Distractia

La acest festival nu ai cum sa nu te distrezi.  Vibe-ul Electric Castle te cuprinde imediat dupa intrare si te poti bucura de o multime de activitati distractive, asta pe langa concertele pentru toate gusturile.

6. Roata Panoramica

Roata Panoramica este cu siguranta una dintre atractiile festivalului. Cine nu are o fotografie aici inseamna ca nu a fost la castel 🙂

7. Fotografii

La Electric Castle sunt foarte multe locuri amenajate pentru fotografii. Cele mai instagramabile locuri sunt insa in apropierea castelului dar si in zonele de relaxare.

8. Atmosfera de festival

Participand la acest festival vei experimenta un festival feeling incomparabil. Te poti distra 24 din 24 si nu te vei plictisi niciodata.

9. Mancarea

Mancaruri delicioase pentru toate gusturile si buzunarele. Asta vei gasi la Electric Castle. Vendorii au pregatiri meniuri diverse, iar in supermarketul amenajat in festival vei gasi si gustari rapide, la preturi foarte bune.

10. Activitati

La acest festival poti sa incerci foarte multe activitati interesante. Nu trebuie doar sa stai in fata scenelor, cand te poti bucura de o multime de alte lucruri. In timpul zilei poti participa la diverse activitati distractive si recreative. Toate le poti descoperi direct la festival! 🙂

Sursa foto: Facebook Electric Castle