Templates by BIGtheme NET
Home / Cluj / Ziua 1 Electric Castle: ZEDD a primit un cadou special din partea unui fan!

Ziua 1 Electric Castle: ZEDD a primit un cadou special din partea unui fan!

Prima zi oficială a Electric Castle a strâns sub un cer senin și plin de stele 32.000 de oameni uniți de bucuria de a cânta alături de artiștii lor preferați, dar și de a-și îmbogăți playlistul cu noi descoperiri muzicale.

Mii de oameni au dansat pe beat-urile lui ZEDD. Celebrul dj a avut parte de o surpriză: nu a plecat de la Electric Castle în legendarele cizme de festival, ci într-o pereche de sneakers personalizați de un artist român, Alexandru Graure, care transformă articolele de serie de pe rafturile magazinelor în creații personalizate, considerând că și această parte a unei ținute poate fi un mod de exprimare a personalității și gusturilor individuale.

ZEDD, încântat de cadou, a plecat de la Electric Castle purtând noii săi sneakers despre care poate spune, cu adevărat, că sunt unici!

Electric Castle 2017 înseamnă o suprafață de 220.000 de metri pătrați și sute de artiști care vor urca pe cele 9 scene ale festivalului. Scena principală, cu o deschidere de 80 de metri liniari, va oferi vizibilitate maximă publicului datorită unui ecran LED de 600 de metri pătrați, la rezoluție 8K.

About paginadelifestyle

Check Also

Untold a ajuns la final! Peste 330.000 de oameni au participat la festival în cele patru zile

Peste 86.000 de persoane au trăit experiența ultimei zile a festivalului UNTOLD 2017. Cel mai ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *