Templates by BIGtheme NET
Home / Life / Zboruri ieftine în 2018. Când ar trebui să rezerve românii bilete pe bani puțini
Foto: packking.info

Zboruri ieftine în 2018. Când ar trebui să rezerve românii bilete pe bani puțini

Zboruri ieftine în 2018. Un important motor de căutare pentru bilete de avion și hoteluri a lansat joi, 9 noiembrie, Studiul Anual de Zboruri (Annual Flight Study) și dezvăluie faptul că românii care caută călătorii ieftine în 2018 pot economisi, în medie, până la 34% din costuri dacă fac rezervare cu 60 de zile înainte de plecare.

Luna noiembrie este un moment bun pentru a rezerva bilete de avion, dacă vrem să găsim oferte avantajoase pentru călătorii. Noile date de pe site-ul de căutare arată că, în medie, cele mai ieftine bilete pot fi găsite cu 60 de zile înainte de plecare, scrie libertatea.ro

Această observație reiese din Studiul Anual de Zboruri inițiat de motorul de căutare, în care au fost analizate peste 100 de milioane de prețuri la bilete pentru a găsi răspunsul la întrebarea pe care toți călătorii par să o aibă: când este cel mai bun moment pentru a face o rezervare?

Să rezerve cu 60 de zile înainte nu este singura recomandare de călătorie pe care românii o pot lua în considerare. Potrivit studiului, marțea este ziua cu cele mai ieftine oferte pentru a zbura, în medie, cu 10% mai ieftin, comparativ cu sâmbăta, când prețurile biletelor de avion au tendința de a fi cele mai scumpe.
Pentru a continua să facă economii, călătorii ar trebui să aibă în vedere, de asemenea, că zburând seara pot face, în medie, economii de până la 8% față de zborurile din timpul dimineții, care sunt cele mai scumpe.

About paginadelifestyle

Check Also

Scena Operei Naționale Române din Cluj-Napoca va fi acoperită cu tone de gheață pentru spectacolul oferit de Baletul pe Gheață

Duminică, 14 ianuarie, pe scena Operei Naționale Române vor avea loc două reprezentații mult așteptate ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *