Templates by BIGtheme NET
Home / Fashion / VIDEO: Sfaturi pentru o vacanță cu stil de la Ana Morodan! Ce piese vestimentare nu trebuie să-ți lipsească din bagaj

VIDEO: Sfaturi pentru o vacanță cu stil de la Ana Morodan! Ce piese vestimentare nu trebuie să-ți lipsească din bagaj

Urmează să pleci în vacanță? Cu siguranță te vei confrunta cu problema alegerii ținutelor potrivite! Ce să iei cu tine în bagaj, astfel încât să încapă cât mai multe ținute, cum să mixezi piesele vestimentare de vară dar și ce merită să îți cumperi din bazarurile turcești îți spune Ana Morodan!

Ana Morodan este un adevărat fashion icon în România și nu numai! Aflată pentru câteva zile în Antalya, Turcia, Ana a avut zilnic apariții stylish și a reușit să capteze atenția la fiecare pas!

Fashion bloggerul știe cel mai bine ce înseamnă o ținută perfectă de vară așa că am luat-o la întrebări! Ana ne-a dezvăluit care este cel mai important lucru care nu trebuie să lipsească din bagajul de vacanță și ne oferă și câteva trucuri de beauty!

” Din bagaj nu trebuie să vă lipsească rochiile vaporoase și extrem de lejere pentru că este cald, nu insuportabil de cald dar e destul. Mie îmi place foarte mult în Turcia că aici nimeni nu te judecă pentru forma corpului tău și asta mi se pare foarte tonic mai ales pentru noi femeile. Trebuie neapărat să mergeți la hamam, de mai multe ori. O să vedeți că vă face pielea impecabilă!” spune Ana Morodan.

Mai multe despre vacanța Anei și sfaturi pe larg, aflați din interviul de mai jos!

VIDEO:

Dacă aveți deja ținutele potrivite, puteți începe să vă faceți bagajele! O vacanță perfectă în Antalya este extrem de accesibilă, iar dacă intrați în agențiile partenere Prestige Tours veți găsi oferte la prețuri avantajoase, astfel încât vă rămân bani și de shopping!

Ana Morodan a ales un resort de cinci stele unde timp de o săptămână s-a simțit ca o adevărată regină!

 

About paginadelifestyle

Check Also

Un nou succes pentru Farmec – Gama de deodorante Gerovital Plant a fost desemnată „Best New Non-Food Product”, în cadrul Progresiv Awards 2018

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, este câștigătorul competiției Progresiv Awards la categoria ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *