Templates by BIGtheme NET
Home / Vedete / VIDEO: Nunta anului în Maramureș! S-a însurat celebrul Patrick din Certeze! Mai multe vedete, prezente la eveniment

VIDEO: Nunta anului în Maramureș! S-a însurat celebrul Patrick din Certeze! Mai multe vedete, prezente la eveniment

Celebrul Patrick din Certeze s-a însurat weekendul acesta! Așa cum era de așteptat, el a făcut o nuntă ca-n povești, iar mireasa a fost o adevărată prințesă! Cei doi s-au căsătorit în prezența a mii de invitați, printre care și multe vedete.

A devenit cunoscut în toată țara atunci când deja era celebru în Paris! Patrick Specialu este românul după care francezii întorc privirile și îl văd ca pe o adevărată vedetă. Tânărul a anunțat încă la din ianuarie că este pus pe fapte mari în acest an: a plănuit o nuntă de vis alături de frumoasa sa iubită, Monica.

În urmă cu 20 de ani, Patrick a luat calea străinătății și a început să lucreze în Franța. În prezent, el deține o firmă de construcții și îi merge extrem de bine. Nu doar pe plan profesional este realizat, ci și pe plan sentimental! Patrick se iubeşte de ceva timp cu o frumoasă tânără din Cluj Napoca pe care a și cerut-o de nevastă la începutul acestui an!

Milionarul din Certeze s-a însurat în weekendul care a trecut, iar nunta a fost una dintre cele mai spectaculoase evenimente desfășurate vreodată în Maramureș. Mii de oameni i-au admirat pe cei doi miri, iar nuntă le-au cântat numai vedete. Evenimentul a avut loc într-o sală de nunți din Vișeu de Sus, Maramureș.

Monica a purtat o rochie de prințesă și a fost mereu în centrul atenției. Nici mirele nu s-a lăsat mai prejos. Patrick a îmbrăcat un costum prețios și accesorii scumpe.

Mirii au început cu un dans frumos pe o melodie interpretată de Marcel Pavel.

Petrecerea a continuat apoi cu multe momente-surpriză, la nuntă fiind prezent și celebrul Nea Marin. Și tortul a fost extrem de spectaculos, iar prezentarea pe măsură. Patrick și Monica au primit urări muzicale de la Marcel Pavel și Adi de la Vâlcea.

Nunta a ținut trei zile și trei nopți, exact ca în povești. După petrecere invitații au petrecut cu proaspeții însurăței la Vișeu, acolo unde au închiriat mocănița pentru a continua petrecerea.

Monica și Patrick se iubesc de multă vreme așa că a venit timpul să își unească destinele. Cei doi au fost nașii cuplului Vasilică Ceterașu-Amalia Ursu. La nunta lor au făcut furori cu ținutele pe care le-au purtat.

About paginadelifestyle

Check Also

Cum să organizezi o petrecere nemaipomenită de Halloween pentru prietenii tăi

Halloweenul se apropie cu pași extrem de rapizi, așa că mai ai puțin timp la ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *