Templates by BIGtheme NET
Home / Beauty / VIDEO: 4 look-uri de Revelion pentru fetele cu păr scurt. Vezi propunerile Adelinei Pestrițu!

VIDEO: 4 look-uri de Revelion pentru fetele cu păr scurt. Vezi propunerile Adelinei Pestrițu!

Toată lumea își dorește multă strălucire pentru noaptea de Revelion, iar un look perfect este completat doar de coafura și machiajul realizat de profesioniști. Pentru tinerele cu părul scurt este o provocare, asta pentru că nu orice ținută se potrivește unui astfel de hairstyle. Cum să îți aranjezi părul și cum să te îmbraci în ultima seară din an, îți spune Adelina Pestrițu!

Adelina Pestrițu și-a uimit fanii atunci când a ales să renunțe la părul lung și a apărut cu o tunsoare nouă! Acum este un adevărat model pentru sutele de tinere care își doresc o tunsoare asemănătoare.

Părul scurt este util și ușor de coafat, însă atunci când vine vorba de evenimente elegante nu sunt prea multe variante. Adelina Pestrițu a găsit însă câteva trucuri. Împreună cu hair stylistul Adrian Perjovski au realizat patru look-uri perfecte pentru noaptea de Revelion și ce a ieșit este absolut spectaculos!

Vedeta propune multă strălucire și culoare pentru noaptea dintre ani. Alege să încerci și tu ceva nou și sigur vei ieși în evidență!

About paginadelifestyle

Check Also

Cum sa iti alegi masca potrivita pentru tipul tau de par?

Podoaba capilara reprezinta pentru majoritatea femeilor in special  o veritabila carte de vizita si de ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *