Templates by BIGtheme NET
Home / Media / Victor Slav, noul prezentator WOWBIZ!

Victor Slav, noul prezentator WOWBIZ!

Asteptarea a luat sfarsit! WOWBIZ are un nou prezentator in persoana lui Victor Slav. El va prezenta seara de seara cel mai urmarit show al noptii impreuna cu Andreea Mantea.

Dupa ce Madalin Ionescu a plecat de la Kanal D, postul de prezentator al emisiunii WOWBIZ a fost ocupat de Victor Slav. Acesta revine in televiziune dupa o buna perioada de pauza. Emotionat, Victor a intrat in platoul emisiunii si a declarat ca nu are de gand sa plece prea curand.

„Am emotii incredibile, dar ma bucur enorm ca ma aflu aici. Ma bucur enorm sa te vad si pe tine, Andreea. Este o seara speciala, una din cele mai specoale pentru mine si sper ca si petru dumneavoastra.
Intai de toate vreau sa il salut pe Madalin Ionescu! Cred ca mai usor este sa joci in „Misiune Imosibila” decat sa prezinti dupa el.
Tin sa spun fara ascunzisuri  ca motivul pentru care sunt aici este Bianca. Prea ma intreaba de ce ce vin tarziu acasa si acum am un alibi. Serios vorbind, vreau sa fiu partas la cercanele dumneavoastra pentru ca nu aveti cum sa nu urmariti ce va urma” 
a spus vedeta in direct.

About paginadelifestyle

Check Also

Secretul Monicăi Bârlădeanu: mănâncă tot ce vrea și slăbește cu ajutorul unei diete simple!

Ca absolut toată lumea, până şi vedetele au deseori problema greutăţii fluctuante şi cum sunt ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *