Templates by BIGtheme NET
Home / Evenimente / Un celebru DJ a anunțat la UNTOLD că va avea o colaborare cu INNA

Un celebru DJ a anunțat la UNTOLD că va avea o colaborare cu INNA

Inna este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, dar are un succes fulminant pe plan internațional. Melodiile ei sunt ascultate în zeci de țări și mereu este în vârful topurilor. După ce a colaborat cu mai multe staruri mondiale, artista va scoate un nou hit alături de un dj renumit.

Dannic este unul dintre cei mai apreciați dj-i din întreaga lume. De când este cap de afiș la marile festivaluri, artistul se bucură de o popularitate extraordinară. A colaborat cu Hardwell, dar acum are în plan să lucreze și cu o româncă! Încă de anul trecut Dannic a declarat că îi plac piesele Innei și vrea să scoată un hit cu ea.

Aflat din nou la festivalul UNTOLD, Dannic a anunțat că în curând fanii vor putea asculta o nouă melodie semnată de el, împreună cu artista din România.

„Voi avea o colaborare cu Inna. Am urmărit parcursul ei, am văzut că are succes peste tot și mi-am dorit să lucrez cu ea. Pregătim o melodie pe care o vom lansa cel mai probabil anul viitor. Poate vom avea un show împreună anul viitor la Untold. „ ne-a spus Dannic într-o conferință de presă.

Dannic a urcat pe scena Untold aseară. Zeci de mii de oameni s-au distrat pe muzica lui, iar show-ul a fost unul cât se poate de spectaculos.

Watch DANNIC live from UNTOLD Festival!

Watch DANNIC live from Untold Festival!

Posted by Untold on 3 August 2017

About paginadelifestyle

Check Also

Un nou tramvai pictat va circula prin Cluj Napoca!

Clujenii și turiștii vor circula de luni, 5 martie, cu un nou tramvai pictat. Lucrarea ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *