Templates by BIGtheme NET
Home / Cluj / TOP 6 artiști pe care nu trebuie să-i ratezi la UNTOLD Festival

TOP 6 artiști pe care nu trebuie să-i ratezi la UNTOLD Festival

Festivalul Untold incepe in mai putin de o zi, iar publicul astepta cu nerabdare sa asculte muzica celebrilor artisti. Ti-am pregatit un top cu 6 super-vedete pe care nu trebuie sa le ratezi la festival!  

6 – Don Diablo

Anul trecut, DJ-ul olandez s-a aflat pentru prima oara in Romania si a facut senzatie la Overnight in Cluj-Napoca. Don Diablo se intoarce in Romania la Untold Festival vineri, 4 august.

5 – Tujamo

Tujamo a indragit tara noastra dupa spectacolele sale din anii trecuti, iar anul acesta la festivalul Neversea din Constanta, DJ-ul a declarat ca publicul roman este cel mai bun public din lume.

4 – Dimitri Vegas & Like Mike

Dimitri Vegas & Like Mike se intorc pentru a treia oara in Romania, iar publicul roman este nerabdator sa ii vada din nou la Untold pe cei doi frati. Pe buna dreptate, a fost nebunie la fiecare show pe care l-au sustinut.

3 – Steve Aoki

Steve Aoki vine pentru prima data la Untold Festival, iar noi suntem curiosi sa vedem daca va pastra si traditia aruncarii unor torturi delicioase in public.

2 – Martin Garrix

Cel mai bun DJ din lume (desemnat de DJ MAG in 2016) se intoarce in Romania la Untold Festival. Dupa ce anul trecut Martin Garrix a oferit un spectacol de neuitat, anul acesta indragitul artist revine cu un nou show plin de surprize.

1 – Armin van Buuren

In fiecare an, la sosirea DJ-ului olandez, stadionul devine neincapator. Anul trecut, Armin van Buuren si-a innebunit fanii mixand mai bine de 4 ore, drept urmare putem sa spunem ca Armin este un adevarat #untoldhero.

Redactor: Evelin Cseh

 

About paginadelifestyle

Check Also

Interes extrem de mare pentru UNTOLD 2018! S-au vândut peste 28.000 de abonamente până în prezent!

Deși mai sunt 8 luni până la a patra ediție a festivalului UNTOLD, interesul pentru ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *