Templates by BIGtheme NET
Home / Evenimente / Satul lui Moș Crăciun, la București Mall

Satul lui Moș Crăciun, la București Mall

Până pe 24 Decembrie, clienții primului centru comercial modern din România pot trăi magia sărbătorilor de iarnă în Satul lui Moș Crăciun din București Mall Vitan: acolo vor primi gratuit dulciuri și băuturi, vor vedea desene animate într-unul din cele mai mici cinematografe din lume amenajat într-un iglu și vor călători în celebra sanie cu ajutorul realității virtuale.

Până în Ajunul Crăciunului, în fiecare zi între orele 12.00 și 21.00, vizitatorii primului centru comercial modern din România pot intra în atmosfera festivă tipică acestei luni gustând din plin experiențele oferite de Satul lui Moș Crăciun, amenajat la parterul București Mall Vitan.

O parte din Sat a fost creată special pentru cei mici, sub formă de iglu. Acesta are un diametru de patru metri și o înălțime de 1,5 metri și este totodată unul din cele mai mici cinematografe din lume. În interiorul său, copiii pot urmări desene animate.

Satul lui Moș Crăciun pune la dispoziția clienților București Mall Vitan experiențe pentru întreaga familie. Adulți și copii deopotrivă se pot bucura de zona Sweets and Drinks, unde vor primi din partea București Mall Vitan dulciuri și băuturi. De asemenea, în apropierea acesteia, se află un loc special amenajat dedicat împachetării cadourilor, acesta fiind un alt serviciu gratuit pus la dispoziția clienților primului centru comercial modern din România.

Totodată, întreaga familie va avea șansa să îl cunoască pe adevăratul Moș Crăciun și să imortalizeze momentul în photo corner-ul dedicat acestui eveniment. În plus, părinții și copiii pot face o călătorie virtuală în sania trasă de reni și vedea tărâmurile cutreierate de Moș Crăciun, cu ajutorul tehnologiei VR.

About paginadelifestyle

Check Also

FOTO: S-a deschis un nou magazin dm-drogerie markt în Cluj-Napoca!

Dm-drogerie markt a deschis un nou magazin în Cluj Napoca! Celebrul retailer german de produse ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *