Templates by BIGtheme NET
Home / Life / Paramount Channel difuzează filmele tale preferate în decembrie

Paramount Channel difuzează filmele tale preferate în decembrie

În perioada sărbătorilor de iarnă, Paramount Channel vine, în ton cu sezonul, cu filme clasice, pe gustul întregii familii, într-o campanie denumită Cu filme de Craciun, exact așa cum ne place. În Ajunul Crăciunului, cei mici se pot delecta cu lungmetraje de animație precum Motanul încălțat, Peste tufiș și Madagascar.

Cât despre adulți, ei au la dispoziție lungmetraje cunoscute din diverse genuri: filmul polițist Fiica generalului, cu John Travolta în rolul principal (19 decembrie), filmele de acțiune Armă mortală și Armă mortală 2 (22 decembrie) și comedia romantică Fără obligații, cu  Natalie Portman și Ashton Kutcher (23 decembrie).

Dacă întreaga familie se va amuza de Crăciun urmărind clasicul Ace Ventura: detectivu’ lu’ pește, de pe 27 până pe 29 decembrie vine rândul senzațiilor tari. La Paramount Channel poate fi urmărit serialul polițist Crimele din Belfast, cu Gillian Anderson și Jamie Dornan în rolurile principale, ultimul fiind cunoscut publicului din România pentru Cincizeci de umbre ale lui Grey. Pe 30 decembrie, Paramount Channel va difuza comedia nominalizată la Globurile de Aur Muza, cu Albert Brooks, Sharon Stone, Andie MacDowell, iar, în ultima seară din an, celebrul lungmetraj Marea mahmureală.

Campania Cu filme de Crăciun, exact așa cum ne place este derulată de Paramount Channel în România, Ungaria și Polonia.

About paginadelifestyle

Check Also

Muzeul Satului, neîncăpător pentru miile de participanți la a IX-a ediție a evenimentului CRĂCIUN ÎN MARAMUREȘ

Deschiderea oficială a celei de-a IX-a ediții a evenimentului „Crăciun în Maramureş” a avut loc ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *