Templates by BIGtheme NET
Home / Cluj / O româncă a câștigat concursul Miss Global Charity Queen 2017! Tânăra din Cluj a participat până acum la mai multe competiții de frumusețe

O româncă a câștigat concursul Miss Global Charity Queen 2017! Tânăra din Cluj a participat până acum la mai multe competiții de frumusețe

Clujeanca Eliza Ancău este marea câștigătoare a concursului Miss Global Charity Queen 2017! Tânăra a reprezentat România în finala prestigioasei competiții care s-a desfășurat în Taiwan. Întregul show a fost transmis live pe pagina de Facebook a evenimentului.

Eliza Ancău se află în Taiwan de câteva zile, acolo unde s-a pregătit intens pentru finala concursului Global Charity Queen, eveniment ce a avut loc astăzi într-un cadru extrem de elegant. Alături de cele mai frumoase femei din lume a defilat și clujeanca noastră, purtând ținutele create special pentru ea de către designeri români.

Obișnuită cu scena, Eliza a făcut față cu brio tuturor provocărilor din cadrul competiției, astfel că la final a fost declarată marea câștigătoare a titlului Miss Global Charity Queen 2017!

Eliza Ancău are 26 de ani și are o carieră în lumea modei de mai mult timp. De câțiva ani ea excelează la agenția Euromodels, fiind coordonată de cunoscuta Lili Mihacea.

Tânăra din Cluj-Napoca a mai reprezentat România și la alte concursuri de frumusețe importante, a câștigat mai multe titluri onorabile și este cunoscută pentru prezentările de modă și shooting-urile publicitare la care a luat parte de-alungul carierei sale. De asemenea, Eliza a lucrat și în televiziune, acumulând experiență suficientă și în acest domeniu.

About paginadelifestyle

Check Also

Ritualuri de frumusețe cu ulei de cocos

Produsele personale de igienă și cosmeticele conțin, de cele mai multe ori, chimicale periculoase, care ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *