Templates by BIGtheme NET
Home / Cluj / Hotel UNIVERS T, premiat de Camera de Comerț și Industrie a României

Hotel UNIVERS T, premiat de Camera de Comerț și Industrie a României

Camera de Comerț și Industrie a României a premiat complexul hotelier Univers T din Cluj pentru rezultatele economice excepționale obținute în anul 2016. Univers T SA se află, pentru al treilea an consecutiv, pe locul I în Topul Național al Firmelor, realizat de Camera de Comerț și Industrie a României. 

Diploma și trofeul care atestă locul I la nivel național au fost oferite la secțiunea Turism, categoria Întreprinderi Mijlocii. Gala de premiere a fost organizată în data de 9 Noiembrie, la București, iar Univers T a fost reprezentat de o echipă formată din Valentin Lungu, Viorel Luca și Vasile Topan.

”Doresc să dedic acest premiu unui om pe care l-am prețuit cu toții: managerul SMC Adrian Pop. El ar fi trebuit să fie alături de noi, la gala organizată la București. Din păcate, însă, Adrian Pop s-a stins din viață mult prea devreme, la doar 39 de ani. Am avut durerea să îl conducem pe ultimul său drum chiar în ziua în care ar fi trebuit să ne bucurăm împreună de acest premiu foarte important”, a declarat reprezentantul Univers T, Valentin Lungu.

Noul premiu certifică faptul că Univers T este una dintre cele mai bune companii hoteliere din România, în condițiile în care, recent, societatea clujeană s-a situat pe locul I în Top Profit România 2017 și pe locul I în Top Afaceri România 2017.

Performanțele manageriale ale echipei complexului hotelier clujean au fost recunoscute și de faptul că în anul 2016, Univers T a ocupat locul I în Topul Național al Firmelor Private din România, realizat de Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România.

About paginadelifestyle

Check Also

Farmec a alocat un un buget de peste 650.000 de euro pentru modernizarea şi retehnologizarea producţiei, în 2017

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, continuă să dezvolte unul dintre cele mai ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *