Templates by BIGtheme NET
Home / Evenimente / FOTO: Un bucătar din Alba face haine și accesorii din mâncare! El a adus conceptul de FASHION FOOD în România

FOTO: Un bucătar din Alba face haine și accesorii din mâncare! El a adus conceptul de FASHION FOOD în România

Cine s-ar fi gândit că am putea îmbrăca haine realizate din mâncare? Acest lucru este posibil datorită unui chef bucătar din Alba Iulia! Cosmin Toma a adus la noi în țară conceputul de Fashion Food și pregătește chiar și o prezentare de modă cu o colecție de haine comestibile!

Chef Toma a făcut legătura între modă și gastronomie și a pregătit prima colecție de piese vestimentare realizate exclusiv din mâncare! Foi de varză, ardei, morcovi și chiar fructe de mare…toate se vor regăsi pe modelele care vor defila în cadrul spectacolului de modă, pregătit de câteva săptămâni de excentricul bucătar.

Recent, Cosmin Toma a realizat o ședință foto cu unul dintre modele pentru a exemplifica colecția de haine comestibile. Este vorba despre o rochiță din varză roșie și varză chinezească, accesorizată cu cercei din ardei mexicani și un colier din baby morcovi.

„Vogue food fashion by Toma” va avea loc pe 30 Septembrie la Alba Iulia, începând de la ora 16 . Iubitorii de modă, dar și mâncăcioșii vor putea admira creatii vestimentare din legume , fructe și preparate dulci. Se anunță un show cu totul și cu totul inedit!

Foto: Ionut Vaidean

About paginadelifestyle

Check Also

Vrei să devii imaginea unui brand de rochii de mireasă? Iată ce trebuie să faci!

Cunoscutul designer Ioana Călin caută o tânără frumoasă care să îi reprezinte creațiile cu succes. ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *