Templates by BIGtheme NET
Home / Beauty / FOTO: Coafuri și machiaje de festival la Untold Fashion Story!

FOTO: Coafuri și machiaje de festival la Untold Fashion Story!

Tinerele care ajung în aceste zile la Untold se pot pregăti de party direct la festival! La fashion cornerul evenimentului se pot promograma la sesiuni de coafură și make up. Specialiștii de la GETT’S Salons realizează acolo cele mai spectaculoase look-uri!

Zeci de tinere au luat deja cu asalt zona de fashion din incinta festivalului Untold. Stiliștii de la salonul Gett’s lucrează de zor la cele mai cool machiaje și coafuri, iar propunerile lor sunt foarte apreciate.

GALERIE FOTO

Stiliștii de la Gett’s Salons te așteaptă în aceste zile la sediul din incinta Platinia Shopping Center și în clădirea Casino din Parcul Central cu o ofertă specială! Ei te pregătesc de festival cu super coafuri reaizate atât la salon, la doar două minute de mainstage-ul evenimentului (pe baza brățării Untold) cât și la standul de la Untold Fashion Story.

Programările pentru ambele puncte de lucru se fac la numărul de telefon 0786994480, sau prin mesaj privat pe pagina de Facebook Gett’s Color Bar Platinia. Cu cât te programezi mai repede cu atât vei avea șanse mai mari de a beneficia de cea mai colorata și îndrăzneață coafură, care sigur va întoarce toate privirile!

De asemenea, la standul salonului Gett’s Color Bar de la Untold  puteți afla care sunt tendințele în ceea ce privește coafurile de festival (culori, împletituri și o multitudine de accesorii).

Oferta specialiștilor de la Gett’s Color Bar Platinia este valabilă în perioada 3-7 august 2017. Vezi aici mai multe detalii!

 

About paginadelifestyle

Check Also

UNTOLD scoate la vânzare abonamente la preț special! Oferta este disponibilă pânâ pe data de 15 ianuarie!

Datorită interesului extrem de mare manifestat de către fanii UNTOLD pe perioada primelor două runde ...

2 comments

  1. ALMAS VICTOR GABRIEL

    Coafura din prima poza nu a fost realizata de catre Gett’s! Aceasta coafura a fost realizata de catre mine, Almas Victor Gabriel de la Headline Studio. Va rog sa stergeti aceasta poza din articol deoarece nu este munca lor. Pentru Dovezi puteti accesa pagina salonului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *