Templates by BIGtheme NET
Home / Cluj / Cluj–Thessaloniki, o nouă rută operată de pe Aeroportul Internațional Cluj!

Cluj–Thessaloniki, o nouă rută operată de pe Aeroportul Internațional Cluj!

Astăzi, Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj a inaugurat o nouă rută aeriană turistică, Cluj – Thessaloniki, operată în premieră de pe aeroport, de către compania aeriană Ellinair, membră a grupului Mouzenidis.

Zborurile către al doilea oraș ca mărime din Grecia vor fi operate în perioada 15.06-28.09.2017, cu o frecvență de 1 zbor pe săptămână, în ziua de joi, respectând următorul orar:

Ruta

Segment

Zile de operare

Ora de plecare (ora locală)

Ora de sosire        (ora locală)

Cluj-Napoca – Thessaloniki

CLJ-SKG

—4—

11:50

13:35

SKG-CLJ

—4—

09:00

10:50

Noua destinație turistică disponibilă din acest an de pe aeroport, va fi operată cu aeronave de tip BAE RJ85, având o capacitate de 96 de locuri.

În luna februarie 2013, ca urmare a colaborărilor de succes cu companiile aeriene grecești și europene, Mouzenidis Group și-a extins în mod semnificativ domeniul de activitate lansând propria companie aeriană, Ellinair, în scopul creșterii volumului de turiști pentru destinația Grecia.

Compania are propria flotă de aeronave precum și personal cu experiență, specializat pentru a asigura siguranța și confortul pasagerilor. Nivelul înalt de calitate al serviciilor sunt garantate datorită operațiunilor stricte de control și întreținere a flotei Ellinair, respectând cele mai înalte standarde internaționale de siguranță.

Primul zbor Cluj – Thessaloniki a fost inaugurat de reprezentanții aeroportului și ai companiei aeriene, alături de pasageri, la poarta de îmbarcare.

Programul de vară al zborurilor charter operate de pe Aeroportul Internațional Cluj,  cuprinde zboruri turistice către 9 destinații, din 2 țări: GRECIA (Zakynthos, Rhodos, Corfu, Heraklion, Thessaloniki, Skiathos, Chania, Santorini) și TURCIA (Antalya).

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj este al doilea aeroport din România din punct de vedere al pasagerilor transportați, după  Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București, iar pentru anul 2017 estimează faptul că va înregistra un trafic cuprins între 2,7-3 milioane de pasageri.

Mai multe detalii privind zborurile și rezervările, accesați site ul www.mouzenidis.ro și www.ellinair.com.

About paginadelifestyle

Check Also

Wizz Air, record de pasageri pe rutele din Cluj Napoca! Compania se extinde în acest an!

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est şi ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *