Templates by BIGtheme NET
Home / Media / Cine o va înlocui pe Ilinca Vandici la BRAVO, AI STIL

Cine o va înlocui pe Ilinca Vandici la BRAVO, AI STIL

Schimbare la Bravo, Ai Stil! Ilinca Vandici este însărcinată în opt luni așa că este nevoită să părăsească emisiunea pe care o prezenta până de curând. În locul ei vine o altă vedetă la fel de cunoscută, dar care nu a avut până acum legătură cu televiziunea. 

În timpul concediului de maternitate,Ilinca Vandici va fi înlocuită de cântăreaţa Andreea Bănică, scriu cei de la adevarul.ro .

„Mă veţi vedea în curând şi pe micul ecran. Foarte des, să zic aşa. Voi prezenta «Bravo, ai stil!». Da, îi voi lua locul Ilincăi Vandici care este însărcinată şi urmează să nască un copil superb. Da, şi eu am fost însărcinată, am doi copii frumoşi acasă, dar uite că m-am gândit să fiu mai aproape de voi“, a declarat Andreea Bănică , citată de cancan.ro.

Reprezentanţii Kanal D au anunţat că deja au început pregătirile pentru al treilea sezon, iar tinerele pasionate de modă sunt aşteptate să se înscrie la casting pe adresa casting.kanald.ro, completând formularul şi anexând o fotografie reprezentativă pentru stilul vestimentar adoptat.

Cel de-al treilea sezon „Bravo, ai stil!“ va debuta pe micile ecrane în grila de toamnă a postului Kanal D.

About paginadelifestyle

Check Also

EXATLON, cel mai urmărit show TV din România!

„Exatlon”, cea mai spectaculoasa si intensa competitie difuzata la televizor, continua sa uimeasca si sa ...

One comment

  1. Foarte tare si Andreea Banica!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *