Templates by BIGtheme NET
Home / Cluj / Bloggerițele, pregătite pentru festivalurile verii! Vezi cum poți câștiga și tu un abonament de înfrumusețare

Bloggerițele, pregătite pentru festivalurile verii! Vezi cum poți câștiga și tu un abonament de înfrumusețare

Fashion bloggerii au început deja pregătirile pentru festivalurile verii. Pentru ca vor să arate impecabil la aceste evenimente, Ioana Chișiu, Sandra Bendre și Fica Bălăncan s-au pus în temă cu noile tendințe. Astăzi au aflat de la specialiștii salonului Gett’s Platinia ce se poartă anul acesta în materie de coafuri și machiaje de festival.

Cele trei bloggerițe din Cluj au fost protagonistele evenimentului „Style Me” organizat în această seară la Platinia Shopping Center. Tinerele au fost machiate și coafate de către stiliștii salonului Gett’s și make up artistul Alex Rădulescu, în tematica celor trei festivaluri importante care vor avea loc vara aceasta în Cluj: Untold, Electric Castle și Jazz in The Park.

Despre noile tendințe în materie de coafuri și machiaje de festival au aflat și tinerele din Cluj care au participat la prezentarea celor de la salonul Gett’s Platinia.

Pentru un festival look reușit specialiștii recomandă o explozie de culori atunci când vine vorba de ținute și make up.

Pe partea de hairtsyle în trend sunt împletiturile accesorizate cu steluțe și sclipici, dar bineînțeles se poartă și coafurile lejere, ușor dezordonate.

În cadrul evenimentului de astăzi a fost lansat și concursul cu aceeași tematică de festival. Dacă încercați să reproduceți un styling propus de cele trei bloggerițe puteți câștiga unul din cele trei abonamente în valoare de 500 de euro la Gett’s Platinia. Urmăriți conturile lor de social media pentru tips & tricks sau intrați direct pe pagina salonului și puteți câștiga un abonament la răsfăț!

About paginadelifestyle

Check Also

EXATLON, cel mai urmărit reality show din România! Emisiunea bate recorduri de audiență

EXATLON este cel mai urmărit reality show din România! Milioane de oameni stau în fața ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *