Templates by BIGtheme NET
Home / Evenimente / ATB și Salvatore Ganacci la Festivalul Castanelor! Ce alți artiști au mai fost invitați

ATB și Salvatore Ganacci la Festivalul Castanelor! Ce alți artiști au mai fost invitați

Celebrul DJ ATB și Salvatore Ganacci au fost invitați la Festivalul Castanelor, eveniment desfășurat anual în Baia Mare. Organizatorii au stabilit ca festivalul să aibă loc în perioada 5-8 octombrie, iar în această seară au anunțat și numele artiștilor care vor urca pe scena principală.

Nume celebre la Festivalul Castanelor 2017!

La începutul lunii octombrie unul dintre cei mai iubiți dj-i din lume ajunge la Baia Mare! Este vorba despre ATB, artistul care se bucură de succes la fiecare show susținut în România. De asemenea, la festivalul băimărean va fi prezent și Salvatore Ganacci, care aduce și celebra melodie „Dive”, devenită hit în toată lumea.

Organizatorii au invitat și alte vedete internaționale la ediția din acest an. Astfel, Thomas Anders & Modern Talking Band dar și Goran Bregovic vor putea fi urmăriți în serile festivalului castanelor.  Nu lipsesc nici artiștii români. Printre cei care vor concerta la Baia Mare se numără Ami, Feli, Lidia Bubble, Alina Eremia, Dj Kriss, What s Up, Voltaj, Smiley, Direcția 5, Holograf, B.U.G. Mafia, Delia, Andra și mulți alții.

 

About paginadelifestyle

Check Also

UNTOLD scoate la vânzare alte 5000 de abonamente! Vezi cât costă acestea!

A doua rundă de abonamente pentru UNTOLD 2018 se va lansa marți, 28 noiembrie, ora ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *