Templates by BIGtheme NET
Home / Cluj / Aeroportul Internațional Cluj și Prestige Tours International anunță zboruri charter pentru sezonul de vacanțe din 2018!

Aeroportul Internațional Cluj și Prestige Tours International anunță zboruri charter pentru sezonul de vacanțe din 2018!

Destinația de vacanță favorită în preferințele pasagerilor care aleg să călătorească de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj rămâne Antalya (Turcia). Anul trecut 2017 s-a înregistrat un număr total de 39.130 pasageri pe această destinaţie, reprezentând 47,5% din numărul total al pasagerilor pe destinațiile charter din anul 2017.

Astăzi, în cadrul Aeroportului Internațional “Avram Iancu” Cluj a avut loc lansarea zborului direct, tip charter Cluj – Antalya, zbor operat de către compania aeriană Atlas Global, în parteneriat cu Prestige Tours Internationalîncepând cu data de 2 iunie 2018. Pachetele turistice sunt disponibile în toate agențiile de turism partenere din țară, Prestige Tours Internațional fiind un tour-operator 100%, care își valorifica produsele exclusiv prin intermediul agențiilor de turism partenere.

Pentru Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, anul 2017 s-a încheiat cu rezultate excepționale atât din punct de vedere al traficului total de pasageri înregistrat, cât și în ceea ce privește traficul pe destinațiile charter turistice.

Numărul total de pasageri înregistrat pe zborurile charter turistice în anul 2017 a fost de 82.695 pasageri, în creştere cu aproape 15.000 de pasageri faţă de anul 2016 (respectiv o creştere de 22%), când s-a înregistrat un număr total de 67.795 pasageri pe zborurile charter.

În vara anului 2017, de pe Aeroportul Internațional “Avram Iancu” Cluj au fost operate zboruri către 10 destinații de vacanță din 3 țări ( Turcia, Grecia și Egipt), prin intermediul a 10 companii aeriene.  Noutatea sezonului de vară 2017 a fost reprezentată de lansarea zborurilor charter turistice spre: Salonic (Grecia), operate de compania aeriană Ellinair și Hurghada (Egipt), operate de compania aeriană AMC Airlines.

Pentru sezonul turistic din acest an Aeroportul Internațional Cluj colaborează cu tour operatorii și agențiile de turism din Cluj-Napoca pentru dezvoltarea rețelei de zboruri turistice.

About paginadelifestyle

Check Also

Farmec a alocat un un buget de peste 650.000 de euro pentru modernizarea şi retehnologizarea producţiei, în 2017

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, continuă să dezvolte unul dintre cele mai ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *