700 de porții de sarmale pentru 700 de ani de când Clujul a devenit oraș

0

Oficiul de Turism al Ungariei a organizat la Cluj-Napoca o demonstrație de gătit și degustare, eveniment dedicat celor 700 de ani de când Clujul a fost ridicat la rangul de oraș.

13938153_10205730417854478_9011632892176931471_o

Alături de partenerii săi din Ungaria, de la restaurantul Barabas Zoltan, Oficiul de Turism al Ungariei i-a avut ca invitați pe clujeni în această dimineață la o degustare de sarmale cu faimoșii cârnați de Debrecen. Pe lângă sarmale, vizitatorii au putut degusta cârnați de Gyula, vișinele în cognac și pralină din Szank, suc de mere 100% natural de la Derecske, și pălincă din Szabolcs-Szatmár.

Pentru organizatori și partenerii acestora petrecerea s-a mutat apoi în restaurantul VIA de pe strada Inocenţiu Micu Klein, o clădire istorică transformată în restaurant, unde invitații au savurat celebrele sarmale pregătite de bucătarii Barabas Zoltan și Birke Imre, alături de un pahar de vin sau de pălincă. La eveniment a fost prezent și Krivács András, preşedintele Uniunii Naţionale de Gastronomie din Ungaria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.